bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

TLM Coin Nedir?

tlm coin nedir 1

TLM coin nedir sorusuna kısaca yanıt vermek gerekirse, Alien Worlds adlı bir metaverse evreninde kullanılacak kripto paradır diyebiliriz. Alien Worlds ise içerisinde NFT’leri barındıran bir tür oyna kazan platformudur. Kullanıcılar bu platformda oyun oynayarak bu durumdan gelir elde edebiliyorlar. Bir tür DAO (Merkezsiz Otonom Organizasyon) olarak faaliyet veren bu platform, TLM coin sahipleri tarafından yönetiliyor. Platformdaki kullanıcıları çeşitli görevler ve yerine getirilecek birtakım faaliyetler bekliyor. Blockchain teknolojisinin gücünden faydalanan ekosistem kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet vermek için çaba gösteriyor. Proje ekibinin son zamanlarda sağladığı başarılı ortaklıklar TLM coin’leri iyi bir noktaya getirdi. TLM coin ile gerçekleştirilen işlemlerde yazdan bu yana ciddi bir hacim artışı olduğunu görüyoruz. NFT’lerin yenilikçi dünyasını bu platformla yakalamak isteyen kullanıcılar Alien Worlds ekosistemine dahil oluyor. Dileyen her kullanıcının kendisine hitap eden NFT’leri burada tasarlayabilmesine imkan sunuluyor. Bu içerik boyunca Alien Worlds ekosisteminden ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarında bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para TLM coin’ler hakkında da çeşitli ilgi çekici verileri bu içerikte paylaşacağız.

Alien Worlds platformu TLM coin’ler ile yönetiliyor. Platform tüm faaliyetlerini bu kripto paraya borçlu diyebiliriz. Alien Worlds, oyuncuların sınırlı kaynakları kullanarak Trilium (TLM) için rekabet ettiği, merkezi olmayan bir NFT metaverse ağıdır. Oyuncular TLM coin’i stake edebiliyor. TLM coin’in bir diğer kullanım alanı da platformun DAO yapısına hizmet ediyor. Kullanıcılar bu kripto para sayesinde ekosistemin geleceğine karar verebiliyor ve yönetime aktif bir şekilde dahil oluyor. Alien Worlds platformu merkezsiz finans (DeFi) alanında son zamanlarda ortaya koyulan dikkat çekici projeler arasında gösterilebilir. Oyna-kazan (P2E) NFT oyunları bu yıl popülaritesinde ve değerinde büyük bir artış gördü. Alien Worlds, “kaşifler” olarak adlandırdığı oyuncularının platformlarını keşfederek bu durumdan gelir elde etmesini sağlıyor. Alien Worlds’de madencilik yapan bir kullanıcı, platformun parası ve oyun içi para birimi olan TLM coin (Trilium) veya NFT paketleri ile ödüllendirilir. Oyuncular, ödüllerini artırmak için TLM coin’le işlem yapabilir veya NFT’ler için diğer kullanıcılarla savaşabilir.

TLMM

TLM Coin Ne Zaman Çıktı?

Oyun, bugüne kadar üç proje yaratan Alman geliştiriciler Dacoco GmbH tarafından geliştirildi. Alien Worlds, 2020’de kuruldu. Dacoco, orada bulunan blockchain ve kripto şirketlerinin sayısı nedeniyle İsviçre’nin ‘kripto vadisi’ olarak kabul edilen Zug, İsviçre‘de bulunuyor. Merkezi olmayan özerk topluluk örgütleri uzmanları olduklarını iddia eden ekip fark yaratan bir perspektifi benimsemiş. Metaverse ya da NFT gibi trendleri yakalamayı başaran ekip kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına karşılık verecek bir platform geliştirmeyi hedeflemiş. Görünüşe bakılırsa TLM coin’ler ile bu amacına ulaşmış. Alien Worlds kullanıcılarına hem NFT hem de metaverse alanında tatmin edici hizmetler sağlıyor.

Projenin dikkat çekici özelliklerinden birisi de Binance borsası ile sağladığı ortaklık. Binance Launcpad ve Launchpool platformlarında bulunan TLM coin kullanıcılarına farming imkanı da veriyor. Alien Worlds, oyundaki arazi sahiplerine günlük tahsis talep sürecini otomatikleştirmeyi amaçlıyor. Platformun nasıl çalıştığıyla ilgili daha detaylı bilgilere yazının devamından erişebilirsiniz. Üstelik TLM coin’ler hakkında bazı dikkat çekici veriler de içeriğin devamında yer alıyor.

TLM Coin Fiyatı Nedir?

TLM coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Projenin kripto para kullanıcılarına en iyi şekilde tanıtılması için ekip detaylı bir evrak hazırlamış. Burada kullanıcıların ihtiyaç duyacağı bütün bilgilere yer verilimiş. Whitepaper olarak da bilinen bu dosyadaki bilgilere göre, TLM coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceği belli. Buna göre piyasada bulunacak TLM coin adeti 10 milyarı geçmeyecek. Ancak şimdiye dek arz edilen TLM miktarı toplam arzın yalnızca %9’una karşılık geliyor. Dolaşımdaki TLM bu içeriğin hazırlandığı anda 914 milyon civarında seyrediyordu.

TLMcoinnedir

TLM Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TLM coin [mcryptocoin=”TLM” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. TLM coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”RFOX” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. TLM coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”TLM” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”TLM” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

TLM Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TLM coin [mcryptocoin=”TLM” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle TLM coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 6,9 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TLM coin yılın en düşük seviyesini ise 0,042 dolarla belirledi.

TLM Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Alien Worlds platformunun ve TLM coin’lerin benzersiz özellikleri bulunuyor. Alien Worlds ekosistemi içerisinde çok sayıda DAO yer alıyor. Platform DAO’lardan oluşan bir metaverse. Üstelik bu metaverse ekosisteminin kendisi de bir DAO. Yani TLM coin sahipleri ekosistem hakkında yapılan oylamalarda söz sahibi oluyor. Üstelik kullanıcıların TLM’lerini stake etmeleri mümkün. Binance ile sağlanan ortaklık bu kripto paranın farming faaliyetlerine uygun hale gelmesini de sağlamış.  Oyuncular TLM coin’lerini ekosistemdeki DAO’lara yatırabilirler. Platformda yapılan eylemler sonucunda kullanıcıların çeşitli ödüller kazanmaları mümkün.  

TLM coin

TLM Coin Nasıl Satın Alınır?

TLM coin başta Binance olmak üzere belirli kripto para borsalarında satın alınabilir. TLM coin’e kendi platformlarında olanak veren platformları şu şekilde sıralandırabiliriz. Binance, KuCoin, Gate.io, FTX, Bittrex, Poloniex, Paribu ve daha fazlası. Kullanıcılar arzu ettikleri herhangi bir borsa üzerinden TLM coin sahibi olabilirler. Ancak bu alana yatırım yapmadan önce dikkatli araştırmalarda bulunmak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala