bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Tether, Uruguay’da Bitcoin Madenciliği Faaliyetlerini Başlatacak

tether uruguayda bitcoin madenciligi faaliyetlerini baslatacakfg

Bitcoin madenciliği son dönemde oldukça popüler hale geldi. Birçok şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Tether, bugün enerji üretimine ve Uruguay’da sürdürülebilir Bitcoin madenciliği operasyonlarının başlatılmasına yatırım yaptığını duyurdu.

Tether, Uruguay’da Bitcoin Madenciliği Faaliyetleri Başlatmak İstiyor

Tether, Güney Amerika ülkesinde sürdürülebilir enerji kullanarak Bitcoin (BTC) madenciliği yapmak istediğini duyurdu. Söz konusu açıklama Tether‘in resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bitcoin’in gücünden ve Uruguay’ın yenilenebilir enerji yeteneklerinden yararlanan Tether, sürdürülebilir ve sorumlu Bitcoin madenciliğine öncülük ediyor. Yenilenebilir enerjiye olan sarsılmaz bağlılığımız, Bitcoin ağının güvenliğini ve bütünlüğünü korurken, çıkardığımız her Bitcoin’in minimum ekolojik ayak izi bırakmasını sağlıyor.

Uruguay, yenilenebilir enerjide küresel bir lider olarak ortaya çıktı ve elektrik üretiminin yüzde 94’ünü ağırlıklı olarak rüzgar ve güneş enerjisi olmak üzere yenilenebilir kaynaklardan elde etti. Uruguay, yenilenebilir enerji üretimi için ideal koşullar sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala