bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Tether Her Ağa Talip: USDT Bu Sefer de Near Ağında

Tether Her Aga Talip USDT Bu Sefer de Polygonda1

Kripto sektörünün büyümesi ile birlikte stablecoin’lerin önemi de artıyor. Her ne kadar son dönemde stablecoin’lere olan güven sarsılda da hacimler büyümeye devam ediyor. Bu noktadan en öne çıkan stablecoin’lerden biri olan USDT, birçok ağda aktif olarak kullanılıyor. Son olarak Tether Near ağında da USDT’yi piyasaya sürüyor.

near foundationdan 100 milyon dolarlik yeni web3 fonu

Tether USDT Stablecoin’ini Near Ağında da Piyasaya Sürdü

Stablecoin‘ler hem kullanım rahatlığı hem de kripto para yatırımı yaparken ki kullanışlılığı ile en çok tercih edilen kripto paralar arasında yer alıyor. Piyasayada birçok stablecoin türü ve stablecoin bulunurken, USDT ve USDC gibi stablecoin’ler işlem hacmi söz konusu olduğunda öne çıkıyor.

USDT’nın arkasındaki şirket Tether ise aktif büyüme politikasını sürdürüyor. Sürekli olarak yeni Blockchain ağları üzerinde USDT’lerini entegre eden Tether, son olarak da Near ağında USDT’sini piyasaya sürdü. Bu adım ile birlikte Near, Ethereum, Solana, Avalanche, Algorand, Polygon, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama, Tezos ve Bitcoin Cash‘in protokolünden sonra USDT’ye ev sahipliği yapacak. USDT ise 13. Blockchain ağında kendisine yer bulacak.

Konu hakkında açıklama yapan Tether CTO’su Paolo Adroino şu ifadelere yer verdi:

“Topluluğuna dijital token alanındaki ilk, en istikrarlı ve güvenilir stablecoin’e erişim sunan USDT’yi Near’da başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Near ekosistemi bu yıl tarihi bir büyümeye tanık oldu ve Tether’in gelişmeye devam etmesine yardımcı olmak için gerekli olacağına inanıyoruz.” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala