bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,140.92 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.96 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.45 2.30%
solana
Solana (SOL) $ 136.56 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517239 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457938 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145754 3.07%

Terra Virtua Kolect (TVK) Nedir?

tvk

Terra Virtua, NFT’lerin hem dijital dünyada hem de sanal gerçeklik içerisinde deneyimleyebilmesine olanak tanımayı amaçlayan bir blockchain projesidir. Proje, 2017 yılında Gary Bracey ve Jawad Ashra tarafından kurulmuştur. Platformun yerel kripto para birimi TVK coin’dir.

Proje, kullanıcıların NFT alım satımı yapabilmesi için bir pazar yeri ve dijital öğeleri deneyimlemeleri için bir sanal gerçeklik platformu sunmaktadır. Projenin masaüstü uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, NFT’leri 3 boyutlu bir biçimde deneyimleyebilir. 

Terra Virtua pazarındaki ürünler belirli filtrelere göre görüntülenmektedir. Gösterilen herhangi bir öğe yoksa, bunun nedeni belirli kriterlere uymamaları olarak nitelendiriliyor. Kullanıcının envanterinde, kullanıcının tanıma simgesi olarak görüntülenen en az bir avatar olması gerekiyor. Bu amaçla, bir hesap oluşturulduktan sonra, kullanıcılara üç varsayılan avatardan birini seçme seçeneği sunuluyor. Bir kullanıcı başka öğeler aldığında, bunlar aynı zamanda varsayılan avatarlar olarak da ayarlanabilmektedir.

tvk 1

TVK coin, AR oyunu içerisinde kullanıcıları ödüllendirmek ve teşvik etmek için kullanılır. TVK staking özelliğine de sahiptir ve kullanıcıların yalnızca tokenı stake ederek kazanabilecekleri çeşitli avantajlar mevcuttur.

Terra Virtua, VR özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde insanlar canlı etkinlik yayınları yapabilmektedir. Platformun pazar yerinde oyun, sinema, film, çizgi film, resim gibi pek çok alan bulunmaktadır. Oyun içindeki eşyaları basit bir şekilde NFT yapıp satabilirsiniz. Terra Virtua Koleck’in yapmış olduğu bu işlerden siz de fayda sağlamak isterseniz tek yapılması gereken platforma üye olmaktır. 

Platform, farklı oyun platformlarındaki ödeme sınırlamasını kaldırmaktadır. Böylece, kullanıcılar sınırsız ödeme imkanıyla ağ üzerinde oyun oynama ve oyun içi ödül kazanma avantajı elde ederler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala