bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,545.83 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.13 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 607.16 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 157.31 1.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547643 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499699 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162027 2.17%

Telegram’ın CEO’sundan Merkeziyetsiz Borsa Sinyali

Telegramin CEOsundan Merkeziyetsiz Borsa Sinyali

Kripto para sektöründe en sık kullanılan mesajlaşma uygulamalarından Telegram, kripto toplulukları açısından oldukça önemli bir konuma sahip. Discord ve Twitter ile birlikte adını sık sık duyurmayı başaran Telegram, son olarak yeni bir haber ile gündeme geldi. Telegram’ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov, Telegram’ın TON sonrası yeni kripto planlarını paylaştı.

Telegramin CEOsundan Merkeziyetsiz Borsa Sinyali 1

Telegram’ın CEO’su Kripto Cüzdanı ve Merkeziyetsiz Borsa Planıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, Blockchain tabanlı müzayede platformu aracılığıyla bir aydan kısa bir süre içinde 50 milyon dolarlık kullanıcı adı satarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fragment’in güçlü satışlarından güç alan Telegram’ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov, sektördeki planlarını genişletmeyi planlıyor.

Öyle ki Durov, şirketin milyonlarca kullanıcıya ulaşabilecek merkeziyetsiz bir borsa ve kripto cüzdanı üzerinde çalıştıkları yeni bir rotayı açıkladı.

FTX’in son dönemdeki krizine de değinen Durov, kişisel kanalındaki bir mesajda, Telegram’ın çalışmalarını FTX‘in “aşırı merkezileşmesi” ile karşılaştırarak şu ifadelere yer verdi:

“Kripto para birimi kullanıcıları, herhangi bir üçüncü tarafa güvenmeyen, güvenilir olmayan işlemlere ve kendi kendine barındırılan cüzdanlara geçmelidir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala