bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,096.71 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,174.54 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.71 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 154.28 0.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544097 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516388 1.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157988 0.78%

Tayland Postası, İlk NFT Pullarını Yayınladı

tayland postasi ilk nft pullarini yayinladi

NFT piyasası her geçen gün büyümeye devam ediyor. NFT’lerin hızla yayılması birçok ülkenin bu konuda çalışmalar yapmasına yol açtı. Birçok farklı sektör NFT koleksiyonu yayınlamaya ve bu konudaki çalışmalarını ilerletmeye başladı. Bu kez Tayland postası, NFT pul koleksiyonu yayınlayacağını duyurdu.

Tayland Postası’ndan NFT Pul Koleksiyonu

Tayland Postası başkanı Danan Suphatthaphan, Tayland Postası’nın bugün ilk NFT pullarını yayınlamaya başladığını söyledi. Suphatthaphan, Tayland Postası’nın 140. yıl dönümünü kutlamak için sınırlı sayıda bulunan 50.000 NFT pulunun piyasaya sürüldüğünü dile getirdi.

tayland postasi ilk nft pullarini yayinladi

Özel NFT pulları, ThailandPostMart.com’da bulunan karma bir koleksiyondan oluşuyor.

NFT pullarının değeri Bt140 olduğu aktarıldı. NFT pullarının üzerindeki her damga, yüzeyi çizilerek ortaya çıkan gizli bir kodla basılmış. Başkan Suphatthaphan, gizli kodun bir NFT damgasını kullanmak için kullanılabileceğini söyledi.

Bu NFT damgaları, benzersiz sanat eserleri ve renklere sahip. Hepsi posta servisinin logosu, posta kutusu ve Tayland Postası’nın diğer sembolleri ile süslenmiş. Önde gelen Taylandlı sanatçılar, her NFT damgasına benzersiz bir tasarım yapmış.

Suphatthaphan, Tayland Postası’nın, Avusturya, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hollanda gibi diğer ülkelerin benzer girişimlerinin ardından Güneydoğu Asya’da NFT pulları üreten ilk posta servisi olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala