bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.39 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 172.14 2.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521249 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153002 1.51%

Tayland Menkul Kıymetler Borsası, Kripto Ticaretine İzin Verecek

tayland menkul kiymetler borsasi kripto ticaretine izin verecek

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile beraber birçok ülke bu konuda çalışmalar yürütmeye başladı. Bu kez bir hamle de Tayland Menkul Kıymetler Borsası’ndan geldi. Tayland Menkul Kıymetler Borsası bugün yaptığı bir açıklama ile kripto para piyasasıyla doğrudan ilişkili yeni bir dijital varlık borsası başlatmayı planlıyor.

Tayland Menkul Kıymetler Borsası’ndan Kripto Hamlesi

Tayland Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Pakorn Peetathawatchai yaptığı bir açıklamada; Menkul Kıymetler Borsası’nın 2022 yılı içerisinde yatırım tokenleri ve kamu hizmeti tokenleri gibi yeni risk seçeneklerini etkinleştirmeyi planlayarak kendi dijital varlık borsasını başlatmayı beklediğini söyledi.

tayland 5

Tayland Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Pakorn Peetathawatchai konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gücümüz her zaman yatırım araçları veya yatırım aracı olmuştur ve kripto para birimini fiat paraya dönüştürmek ve dijital varlıklarımıza ve geleneksel varlıklarımıza yatırım yapmak için bir kripto borsasına bağlanmanın bir yolunu arayacağız.

Bunun yanında borsa, bir kripto para borsası ile entegre edilerek yatırımcıların Tayland Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem yapmadan önce kripto paralarını itibari para birimlerine dönüştürmesine olanak sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala