bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

TAU Coin Nedir?

TAU Coin Nedir

TAU coin, Lamden adı verilen bir blockchain platformunda kullanılmak üzere tasarlanmış bir kripto paradır. Lamden platformunda kullanıcıların daha kaliteli blockchain hizmetlerine erişmesi sağlanıyor. Blok zinciri teknolojisinin daha hızlı gelişimini sağlamak projenin başlıca amaçları arasında yer alıyor. Üstelik bu teknolojinin daha iyi şartlar altında uygulama alanlarına erişmesini gerçekleştirmek de Lamden platformunun hedefleri arasında gösterilebilir. Python programlama dilini kullanan ekosistemin geniş bir geliştirici kitlesine ulaştırılması istendi. Lamden ekibinin temel amaçlarından birisi de blockchain teknolojisini herkes için kolaylıkla kullanılabilir bir unsur haline dönüştürmek. Bu sayede dileyen herkesin kolaylıkla merkezsiz bir uygulama geliştirebilmesine olanak sağlanmak mümkün hale gelecek. Kripto para piyasası Bitcoin (BTC) öncülüğünde bu yola çıkmıştı. BTC ilk tanıtıldığında blockchain teknolojisinin bu denli geniş bir kullanım alanına sahip olacağını kestirmek zordu. Ancak bu güçlü teknoloji bugün kendisine aklınıza gelebilecek hemen her sektörde bir yer buldu. Sağladığı kaliteli olanaklar geliştiricilerin bu teknolojiyi benimsemesini kaçınılmaz hale getiriyor. Lamden platformu bu teknolojinin geliştiriciler ve piyasadaki diğer unsurlar tarafından daha kolay bir biçimde kullanılabilmesine imkan sunuyor. Lamden ekosisteminde kullanılan TAU coin’ler ise gerekli işlemleri yerine getirmek için tasarlandı. TAU coin nedir, ne zaman çıktı, nasıl çalışır?

Okuduğunuz bu içerikte Lamden ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para TAU coin’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verileri sizlerle bu yazı boyunca paylaşacağız. Lamden ekosistemi, blockchain teknolojisinin daha kolay bir biçimde uygulanabilmesi için çalışmalar yürütüyor. Burada sunulan imkanları yazı boyunca incelemeye çalışacağız. Lamden gibi platformların blockchain piyasasının büyümesine yardımcı olucu etkililer doğurduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

TAU Coin

TAU Coin Ne Zaman Çıktı?

TAU coin projesi ilk borsa faaliyetlerine 2018 yılında başladı. Nispeten eski bir proje olmasına rağmen TAU coin’in büyük bir başarı elde etmemiş olduğunu görüyoruz. Blockchain projeleri arasında başarı elde etmek çok sayıda etmenin aynı anda gerçekleşmesine bağlı. Uzun yıllar boyunca piyasada varlık göstermek de bir projenin arzu ettiği başarıya ulaşması için yeterli olmayabilir. Elbette başarı ifadesinden ne beklediğimize göre bir projenin vardığı nokta hakkında yapılacak değerlendirmeler değişkenlik gösterebilir. 2018 yıllının ilk aylarında blockchain teknolojisi hakkında yaşanan sorunlar günümüzde de devam ediyor diyebiliriz. Lamden platformu o yıllarda yaşanan blockchain sorunlarını gidermek için tasarlanmıştı. Söz konusu sorunlar devam ettiği için TAU coin projesinin halen işlevsel olduğunu savunmak yanlış olmaz. Ancak bu içeriğin hazırlandığı esnada piyasanın gözde konuları ve çalışma alanları arasında Metaverse ya da NFT gibi alanların bulunduğunu ifade edebiliriz. Öte yandan blockhain teknolojisinin eksiklerini giderecek ve onu daha uygulanabilir bir değer haline dönüştürecek projelerin de geleceğe umutla bakabildiğini değerlendirmek mümkün. Lamden platformu da bu son cümledeki projelere iyi bir örnek olarak gösterilebilir.

TAU Coin Fiyatı Nedir?

TAU coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Lamden platformu ekibi, projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evrakı da burada paylaşıyor. Bu tür evraklara piyasada kullanıcılar arasında whitepaper deniliyor. Whitepaper’larda projeler hakkında hem sektörel hem de teknik verileri bünyesinde barındırıyor. Böylece hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de teknik imkanlarla ilgilenen geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere rahatlıkla erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından daha güvenilir olarak görülüyor diyebiliriz. TAU coin projesi de bunlardan bir tanesi olarak gösteriliyor.

TAU nedir

TAU coin projesinin whitepaper dosyasına göre bu coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşamıyoruz. Yani whitepaper dosyasına göre TAU coin’in arzı sınırlı değil. Ancak ekip bu kripto para için toplam arz belirtmiş. Bu arz miktarının 288 milyon civarında olduğu iddia ediliyor. Halihazırda dolaşımda bulunan TAU coin miktarı ise 142 milyon civarında.  Bu da toplam arzın yaklaşık yarısına denk geliyor.

TAU Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TAU coin TL’den işlem görüyor. TAU coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. TAU coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

TAU Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TAU coin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle TAU coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,29 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TAU coin yılın en düşük seviyesini ise 0,038 dolarla belirledi.

TAU Coin Nasıl Çalışmaktadır?

TAU coin’lerin kullanıldığı Lamden platformu blockchain teknolojisini daha aktif ve kullanışlı hale getirecek. Bu platformdan faydalanan kullanıcılar akıllı sözleşmelerden daha merkezsiz ekosistemlere kadar çok sayıda olanaktan faydalanacak. Lamden ekosisteminde kullanıcıların en yeni teknoloji ve algoritmalardan kolayca faydalanabilmesine imkan sunuluyor. Bu tür platformlar blockchain ekosistemini geliştirici etkiler doğurabilir.

TAU

TAU Coin Nasıl Satın Alınır?

TAU coin satın almak isteyen kullanıcılar belirli kripto para borsalarından faydalanabilirler. Pancakeswap, Txbit, Bibox ve BigOne borsaları TAU coin’e imkan veren platformlar. Arzu eden kullanıcılar bu borsalar yoluyla TAU coin satın alabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala