bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,610.04 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,292.73 5.61%
bnb
BNB (BNB) $ 604.44 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 142.15 4.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519454 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470256 3.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149068 3.49%

Tarım’ın Token’ı: Cropto etkinliğine davetlisiniz! 

cropto 2

Cropto, 7 Mart 2024’te Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleştireceği Tarım’ın Token’ı: Cropto isimli etkinlikte birbirinden değerli konukları ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ve Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir bölgenin ilk tarım token’ları ailesi Cropto’nun, 7 Mart 2024 tarihinde Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştireceği Tarım’ın Token’ı: Cropto etkinliği kripto para, finans ve tarım sektöründen pek çok önemli ismi bir araya getiriyor. 

CROPTODAVETİYE

Açılış konuşmasını Cropto CEO’su Demir Aksoy’un yapacağı panelde, CoinTR Türkiye CEO’su Ali Eşelioğlu, Bitlo CEO’su Mustafa Alpay ve Türkiye Barolar Birliği Fintech Yürütme Kurulu Üyesi Av. Burcu Tümer konuşmacı olarak yer alacak. 

Cropto Danışma Kurulu Başkanı Cemil Şinasi Türün’ün moderatörlüğünü yapacağı panelin konuşmacıları şöyle: IAOM EUROSIA Başkanı ve Ulusoy Un ve Söke Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri, Şirket Ortağı Sinem Cantürk, kripto para eğitmeni Mete Başkaya ve Özyılmaz Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yılmaz.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Cropto CEO’su Demir Aksoy “Blokzincir teknolojisinin sunduğu sınırsız imkanlarla tarım sektörünü dönüştürme misyonunu üstlenmiş bir girişim olarak, Tarım’ın Token’ı: Cropto etkinliğimize sayılı günler kaldı. Birbirinden değerli katılımcılarımızın eşlik edeceği etkinlikte kripto, finans ve tarımın kesişiminde bir buluşma düzenlediğimiz için çok heyecanlıyız. Tarımın dijitalleşmesi ve tarım ürünlerinin blokzincir teknolojisi ile 7/24 herkes tarafından yatırım yapılabilir hale gelmesi ve bu sayede tarım ürünleri fiyatlarının daha demokratik ve katılımcı oluşması yönünde başlattığımız öncü girişim ve çözümleri, Cropto markamızla ülkemizde ve dünyada arttırarak devam ettireceğiz.”  

Cropto hakkında

Cropto, AgriFintech Finansal Teknolojiler A.Ş.’nin tarımsal ürünlere dayalı kripto varlık markasıdır. 

Cropto, gerçek dünya varlığına (RWA – Real World Assets) dayalı 20 adet tarım ürününü tokenize etmiştir ve çeşitli ve geniş bir ürün yelpazesine sahip bir Tarım Token ailesi olarak, öncelikle Buğday, Arpa, Mısır ve Fındık ürünlerini dayanak varlık olarak kullanan Cropto Buğday Token (CROW), Cropto Arpa Token (CROB), Cropto Mısır Token (CROC) ve Cropto Fındık Token’ı (CROF) piyasaya sürmüştür. CoinTR Türkiye, CoinTR Pro Global ve Bitlo merkezi kripto varlık borsalarında işleme açmıştır ve yoğun talep üzerine arzlarını arttırmıştır. Cropto, fiziksel olarak sahip olduğu ve güvenli depolarda muhafaza ettiği tarım ürünlerinin, blokzincir teknolojisi ile oluşturduğu Tarım Token’ları ile ürün çeşidi ve miktarı olarak tutarlılığını ifade eden Envanter Denetim Raporu’nu (PoR – Proof of Reserve) 2023 yılı sonunda yayınlamıştır ve 2024 yılı her mali çeyrek sonunda da yayınlayacaktır.  Cropto, Tarım ürünlerinin Tether’i olarak anılmaktadır. 

Cropto, bu doğrultuda, kullanıcılarına hitap eden, güvenilir ve sürekli bir değer yaratma amacıyla Cropto Tarım Token’ları ailesine ait Token’ların listelendiği ve işlem gördüğü Türkiye’nin ve dünyanın tarım sektörüne ait ilk merkeziyetsiz kripto borsasını oluşturma kararı almıştır. Cropto DEX isimli bu merkeziyetsiz kripto borsası, tarım sektörü ile blokzincir teknolojisini bir araya getiren bir alanda yeni finansal dünyaya katkı sağlayacak tarım sektörü ile ilgili blokzincir tabanlı yeni ürünlerin, kripto varlıkların sunulduğu ve işlem gördüğü bir merkeziyetsiz kripto borsası olarak tasarlanmıştır. Tarımsal emtiaya dayalı kripto para sektörünün yenilikçi ve güçlü platformu olmayı hedeflemektedir. Cropto DEX’in ilk beta sürümü bu ay içinde faaliyete geçmiştir. 

Cropto ayrıca “Cropto Yönetişim Token (CROP)” oluşturarak, CROP max. arzını blokzincirde oluşturmuştur ve Whitepaper’ına eklemiştir.  Cropto’nun yol haritasında ise sırada, Cropto Topluluğu’nun (Cropto Community), Cropto’nun Tarım sektöründe dünyada öncü rol oynaması vizyonunda etkin ve katılımcı olması için Cropto DAO (Decentralized autonomous organization) yapısının oluşturulması yer almaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala