bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Suudi Turizm Bakanlığı NFT Hediyelik Eşyalarını Duyurdu

suudi turizm bakanligi nft hediyelik esyalarini duyurdu

NFT endüstrisine ilgi büyümeye devam ediyor. Suudi Turizm Bakanlığı ve Suudi Turizm Otoritesi, Suudi krallığının dijital turizmdeki ilerlemesine katkı sağlamak için hediyelik NFT eşyalarının oluşturulduğunu belirtti.

Suudi Arabistan Hediyelik NFT’leri Duyurdu

Suudi Arabistan Turizm Bakanı, Suudi Turizm Otoritesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Al Khateeb, Birleşmiş Milletler Dünya Yürütme Konseyi’nin 116. Oturumuna katılan başkanlarına türünün ilk örneği olan kişiselleştirilmiş NFT’leri duyurdu. Gerçekleştirilen oturum sonrasında bir sanatçının sanal dünyada var olan Suudi simgelerinden esinlenerek çarpıcı üç boyutlu manzaralardan oluşan bir koleksiyon oluşturuldu. Bu koleksiyonlar daha sonrasında konuklara blok zincirine bir adres sağlayan bir cüzdan ile hediye edildi.

suudi turizm bakanligi nft hediyelik esyalarini duyurdu 2

Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed Al Khateeb, NFT hediyelik eşyalarının Suudi Arabistan’ın geleceği için vizyonunu somutlaştırdığını belirtti. Khateeb açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Teknoloji ilerledikçe, inovasyonun ön saflarında kalmamız oldukça önemlidir. Turizm altyapımız yeni trendleri kucaklayacak şekilde tasarlandı ve dijital dönüşüm en önemli önceliklerimizden birisi. NFT’ler Suudi Arabistan’ın gezginlerin benzersiz ve fütüristtik teklifleri görmeyi ve deneyimlemeyi bekleyebilecekleri benzersiz bir turizm sektörü geliştirdiği konusunda dünyaya cesur bir açıklama olarak hizmet ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala