bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Sushiswap Yeni Yol Haritası Yayımladı

sushiswap yeni yol haritasi yayimladi1

2021’in en büyük DeFi projelerinden Sushiswap yeni yol haritasını belirledi. Sushiswap, vizyon yenileyerek güçlenme amacıyla bir dizi karar aldı.

Geçen yılki büyük cirodan sonra işlerin planlandığı gibi gitmeyen Sushiswap’de bir yenileme ihtiyacına cevap verildi. Projenin neredeyse tamamen yerelleştirilmesi sonucu çevresinde bağımsız bir ekip oluşmuştu. Sushiswap ilk olarak ekip değişikliği adımı attı. Ardından gelecek yeni hamleler ile merkeziyetsiz finans projesinin önümüzdeki günleri biraz daha netleşmiş oldu.

Sushiswap Yeni Yol Haritası: Sushiswap Roadmap 2.0

DeFi’ın etrafındaki topluluğu fiilen yok eden Frog Nation‘ın devralınması, projeyi de çalışmayı durdurabilecek bir konuma getirmişti. Ancak kuruluş tarafından belirtildiği gibi, kısa bir süre içinde arka planda büyük değişiklikler ve çalışmalar yapıldı.

SushiSwap gelecekte Trident AMM 2.0, MultiChain lansmanı, Shoyu yeniden tasarımı, limit siparişleri ve diğer yaşam kalitesi sürümleri gibi özellikleri ve çözümleri piyasaya sürecek.

Proje için teknik bir güncellemeye ve yeni özelliklerin tanıtımına ek olarak Sushi, güçlü ve sadık bir ekip oluşturarak tam bir yeniden yapılanma sürecinden geçecek. Organizasyon, yeni ekip üyelerinin kazanılması, yeni bir tazminat yapısı, SushiDAO bünyesinde yasal bir yapının oluşturulması ve emisyonların azaltılmasını içeriyor.

SushiSwap bir liderlik arama süreci başlatarak, bütçenin şeffaflığını artırarak ve topluluk gözetimini uygulayarak proje için daha fazla güven yaratmayı hedefliyor .

Kullanıcılar, yakın gelecekte Trident üzerinde stabil takas, Omnichain Token Swaps, Shoyu 2.0 Beta ve diğerleri gibi yeni özellikleri test edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala