bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,070.63 4.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.60 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 581.53 3.35%
solana
Solana (SOL) $ 142.91 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530483 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466541 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14079 5.93%

Sui Network, Web3 şirketlerinin büyüyen saflarına katılıyor

dinari yeni web3 hizmeti icin 7 5 milyon dolar yatirim aldi

Birçok şirket Web3 alanında kendisini bir adım öteye taşımaya çalışıyor. Şirketler, rakiplerinin arasından sıyrılmak ve adımlarını sağlam atmak için yeni gelişmeler ile gündeme geliyor. Sui Network de DApp’ler için Google, Twitch ve Facebook girişlerini başlattığını duyurdu.

Sui Network’ten DApp’ler için hamle

Sui Network, Web3’e katılımı basitleştirme yönünde bir adım atarak kullanıcıların harici bir kripto cüzdanı veya tohum cümlesini yönetmek zorunda kalmadan Sui destekli uygulamalara kaydolmalarına olanak tanıyor. 

Sui Vakfı, kullanıcıların yeni zkLogin (Sıfır Bilgili giriş) özelliği aracılığıyla Google, Facebook ve Twitch giriş bilgilerini kullanarak merkeziyetsiz uygulamalara (DApps) giriş yapabileceklerini paylaştı.

Sui Vakfı Genel Müdürü Greg Siourounis, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “zkLogin, kullanıcıların rahatlıkla kullandıkları sosyal girişlerle dApp’lere erişmelerini sağlayarak, blockchain tabanlı uygulamaların faydalarını milyarlarca ana kullanıcıya sunmanın önündeki büyük bir engeli ortadan kaldırıyor”

Mysten Labs’ın kurucu ortağı ve CPO’su Adeniyi Abiodun yaptığı açıklamada şu ifadelere dikkat çekti:

Gündelik yaşamları blockchain teknolojilerinden faydalanacak çok sayıda kişi, Web3 cüzdanlarını kurmak ve tohum cümlelerini yönetmekten hayal kırıklığına uğrayarak kapımızın eşiğinde geri dönülemez bir şekilde kayboluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala