bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,440.39 6.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,903.87 3.86%
bnb
BNB (BNB) $ 550.85 2.54%
solana
Solana (SOL) $ 123.23 4.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497217 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439496 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123969 8.42%

Sui Blockchain Geliştiricisi, Alibaba Cloud ile Anlaşma Yaptı

sui blockchain gelistiricisi alibaba cloud ile anlasma yapticddf

Son dönemde kripto para sektöründe birçok yeni anlaşma ile karşılaşıyoruz. Şirketler sektördeki çalışmalarını bir adım öne götürebilmek için anlaşmalar sağlıyor. Bu kez Sui Blockchain geliştiricisi, Alibaba Cloud ile anlaşma yaptı.

Sui Blockchain Geliştiricisi, Alibaba Cloud ile Anlaşma İmzaladı

Sui Blockchain geliştiricisi, Alibaba Cloud ile anlaşma yaptığını duyurdu. İki şirket ayrıca sürdürülebilir Web3 ekosistemleri geliştirmek için işbirliği yapacak ve e-ticaret ve ödeme sektörlerindeki potansiyel fırsatları keşfedecek.

sui blockchain gelistiricisi alibaba cloud ile anlasma yaptidfdf

Alibaba Cloud’un Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Daniel Jiang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Daha kullanıcı dostu, sürükleyici Web3 deneyimleri sağlamak için güvenli teknolojimizi ve kanıtlanmış çözümlerimizi bu yeni oluşan alana getirmek için Mysten Labs ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Alibaba Cloud, veritabanı, depolama, büyük ölçekli bilgi işlem ve uygulama hizmetleri dahil olmak üzere bir dizi bulut bilgi işlem hizmeti sunuyor. Aralık ayında Alibaba Cloud, Web3 geliştiricilerine ölçeklenebilir, verimli ve güvenli altyapı sağlayan Blok Zinciri Düğüm Hizmetini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala