bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Stripe, USDC Stablecoin Ödemelerini Etkinleştirdi

stripe usdc stablecoin odemelerini etkinlestirdiAS

Son dönemde birçok şirket faaliyet alanını geniş tutmak için kripto para birimlerini daha hızlı benimsiyor. Finansal sisteme erişimi düşük olan ülkelerde freelancer çalışanlar, ödeme almak konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu nedenle ödeme şirketi Stripe freelancer çalışanlar için USDC stablecoin ödemelerini etkinleştirdiğini duyurdu.

Stripe, Artık Çalışanları için USDC’yi Destekliyor

Ödeme devi Stripe, yayınladığı duyuruya göre freelancer çalışanlar için USDC stablecoin ödemelerini etkinleştirdi. Bunun yanında Circle‘ın kurucu ortağı Jeremy Allaire, USDC Stablecoin dünyanın dört bir yanındaki insanlara para göndermenin daha kapsayıcı bir yolunu temsil ettiğini iddia ediyor.

stripe usdc stablecoin odemelerini etkinlestirdiRR

Konu ile ilgili detay vermek gerekirse büyük bankasız nüfusa sahip ülkelerde yaşayan serbest çalışanlar, çalışmaları için ödeme almak için büyük olasılıkla mücadele edeceklerdir. Bu nedenle, Stripe‘ın yakın zamanda USDC tokenini eklemesi, artık geleneksel ödeme seçenekleriyle sınırlı olmadıklarından, bu tür insanlar için potansiyel bir oyun değiştirici olabilir.

Circle’ın baş ürün sorumlusu Nikhil Chandhok, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

USDC tarafından sağlanan böylesine önemli bir kullanım örneği!




Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala