bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.86 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 576.20 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 168.30 2.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512088 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469197 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149992 1.74%

Steven Cooper, Shiba Inu Fiyatı ile İlgili Öneride Bulundu

steven cooper shiba inu shib fiyati ile ilgili planlarini paylasti

Bigger Entertainment plak şirketi sık sık Shiba Inu (SHIB) yakım haberi ile gündeme geliyor. Bu kez Bigger Entertainment plak şirketinin sahibi Steven Cooper, SHIB fiyatının 0,01 dolara ulaşmasına yardımcı olacak bir öneride bulundu.

Bilindiği üzere Bigger Entertainment, Shiba Inu (SHIB) için NFT‘ler, ürünler ve etkinlik biletleri satıyor. Ayrıca kullanıcıların müzik parçalarını dinlemelerine ve bunların yanında kârlarının bir kısmı ile SHIB satın almalarına ve ardından yakmalarına izin veriyor.

Steven Cooper: Amacımız Sadece SHIB Yakmak Değil

Shiba Inu’yu, müzik, NFT, ürün ve etkinlik biletleri için ödeme olarak kabul eden ilk plak şirketi Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Shiba Inu fiyatının 0,01 dolara ulaşması için SHIB topluluğunun dışına yayılmayı hedeflediğini söyledi.

Steven Cooper sosyal medya hesabından şunları söyledi:

Amacımız her zaman Shiba Inu yakmak değildir. Amacımız Shiba topluluğu dışındaki kitlelere müzik, YouTube videoları, ürünler, NFT’ler vb. yaymaktır. Bu şekilde SHIB fiyatında 0.01’e ulaşırız. İnsanların eğlence yoluyla bu alana dahil etmeliyiz.

Yani genel olarak Cooper, insanları eğlendirerek Shiba Inu fiyatının 0,01 dolar seviyesine ulaşabileceğine inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala