bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,441.87 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,564.66 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.07 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 183.37 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619038 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64579 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217849 16.16%

STEPN (GMT) Coin Neden Yükseldi? STEPN Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır?

r

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken, “Do something to Earn” konsepti de milyarlarca dolarlık işlem hacmini artırmaya devam ediyor. Özellikle Play to Earn ile başlayan bu konsept, devamında Wacht to Earn, Listen to Earn gibi alt dallara ayrılırken, son olarak da Move to Earn konsepti karşımıza çıkıyor. Biz de bu içeriğimizde bu konseptin son dönemdeki en popüler örneklerinden birisi olan STEPN (GMT) coin neden yükseldi ve STEPN Aktivasyon konu nasıl alınır gibi sorulara cevap arayacağız. Öncelikle:

STEPN GMT Coin Neden Yükseldi STEPN Aktivasyon Kodu Nasil Alinir

STEPN (GMT) Coin Nedir?

En basit anlatımı ile STEPN, Solana Blockchain ağı üzerine kurulan bir SocialFi projesidir. Platform kendisini, kullanıcıları yürüyüş, koşu veya koşu yoluyla sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdüğü için ödüllendiren bir “web3 yaşam tarzı uygulaması” olarak tamamlarken, projenin yerel token’ı olan GMT son 30 gün içerisinde yüzde 380 artış yaşadı.

 GameFi, SocialFi ve NFT konseptini bir araya getiren proje,  kullanıcıları yalnızca oyun oynamak yerine daha sağlıklı yaşam tarzlarını sürdürdükleri için ödüllendirme üzerinde ileriyor.

Aralık 2021’de halka açık beta lansmanını yapan STEPN, platformdaki günlük aktif kullanıcı sayısının Ocak’ta 1.500’den Mart’ta 100.000’in üzerine çıktığını açıklamıştı. Diğer taraftan proje Ocak ayında, Alameda Research, Solana Ventures ve Folius Ventures dahil olmak üzere önemli yatırımcılardan GMT arzının yaklaşık yüzde 16’sını satarak başlangıç ​​turunda 5 milyon dolar topladı. Bu da bizi bir diğer soruya getiriyor:

STEPN GMT Coin Neden Yükseldi STEPN Aktivasyon Kodu Nasil Alinir 2

STEPN (GMT) Coin Neden Yükseldi?

Daha önce bu tarz projeler çıkararak oldukça devasa kazançlar elde eden Axie Infinity, Decentraland ve The SandBox gibi projeler, yeni nesil projelerinde bir nevi önünü açmış durumda. Öyle ki yatırımcılar, bu tarz yenilikçi fikirler gördüklerinde, saydığımız projeler gibi performans yakalayacaklarını düşündükleri için oldukça hızlı davranarak yatırımlarını bu yeni projelere yönlendiriyorlar. STEPN projesi de bu projelerden birisi.

3 Nisan’daki GMT fiyatına baktığımızda haftalık yüzde 224’lık bir ralli yaptığı görüyoruz. Öyle ki öncesinde de tokenin fiyatı, 9 Mart’ta düzenlenen bir ICO fiyatına kıyasla yüzde 398’lik bir artış yaşadı.

Ancak asıl artış STEPN’ın 1 milyar doları aştığını ve dolayısıyla bir tek boynuzlu at olduğunu duyurması oldu. Bu duyuru sonrası GTM, 2.13 dolarlık fiyatını 3.37 dolara kadar çıkarmayı başardı. GMT haberimizin yazımı itibarıyla 3.27 dolardan işlem görüyor. Peki GMT nasıl kazanılır ve asıl önemli olan:

23 1

STEPN Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır?

STEPN’e katılmak için ilk önce projenin iOS veya Android uygulamasını indirmeniz gerekmekte.

iOS için buraya tıklayabilirsiniz.
Android için buraya tıklayabilirsiniz.

Uygulmayı indirdikten sonra uygulamayı açın ve  “E-posta Adresi” kutusuna E-posta adresinizi girin. Devamında “Kod Gönder” e tıklayın ve gelen kodu buraya yapıştırın.

Devamında aktivasyon konu almanız için bir dizi adımı takip etmeniz gerekmekte. Bu adımlar ise sırasıyla şu şekilde:

  • “Aktivasyon Kodunu Al”ı seçin
  • “Git”i seçin, ardından yönlendirileceğiniz Telegram grubuna katılın
  • Telegram grubundaki “Aktivasyon Kodu Bağlantısını” alın
  • Kodu “Aktivasyon Kodu” kutusuna girin ve ardından “Başlat”ı seçin
  • Bir cüzdan oluşturun ve spor ayakkabı satın almak için bir miktar token aktarın

Böylece bir ayakkabı NFT’si alıp hareket ettikçe GMT kazanabilirsiniz. Ancak belirtmemiz gereken bazı noktalar mevcut:

STEPN’de para kazanırken oyuncular koşu bandı kullanamazlar çünkü sistemde hareket sensörleri ve dolandırıcılık durumlarını önlemek için GPS bulunuyor ve adımlarınız geçersiz sayılıyor.

Ek olarak dağıtılan ödüller tamamen random olacak şekilde ayarlanmış durumda, bu yüzden sabit bir kazancınız olmadığını söyleyelim. Son olarak bir projeye yatırım yaparken, riskleri ve kriterlerini kendinizin dikkatlice kriter etmesi gerektiğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala