bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Star Atlas (ATLAS) Coin Nedir?

Star Atlas ATLAS nedir

Star Atlas (ATLAS) büyük bir çok katmanlı online oyun platformu olarak ifade edilebilir. Star Atlas oyunu dev bir sanal evren içerisinde gerçekleşiyor. Unreal Engine 5 adı verilen bir teknoloji üzerinde inşa edilen oyun kullanıcılarına adeta sinema tadında bir tecrübe yaşatacak potansiyele sahip. Star Atlas oyununun hikayesi bundan yıllar sonra, uzak gelecekte geçiyor. 2620 yılında ortaya çıkan üç grup evrendeki kaynaklar için mücadele ediyor: insanlık, uzaylı ırklar birliği ve aşırı duyarlı robotlar. Oyunun çok sayıda futuristik öğe içeren ve kullanıcıların hayal gücünü zorlayan bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu içerik boyunca Star Atlas platformundan ve kripto para piyasasına sunduklarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformun kripto parası ATLAS token’e yönelik birtakım verilere de bu yazıda yer veriyor olacağız.

Star Atlas (ATLAS) blockchain teknolojisinden güç alan bir tür uzay oyunu platformudur. Bu yenilikçi platform, popüler altcoin’ler arasında gösterilen Solana (SOL) blockchain ağı üzerinde inşa edilmiş. Uzay temalı bir strateji oyunu olan Star Atlas kullanıcılarına bir oyun olmaktan daha fazlasını veriyor. Yeni nesil bir metaverse oyunu olarak da ifade edebileceğimiz Star Atlas en iyi kalitede oyunculuk deneyimleri sunuyor. Oyun severleri kripto para dünyasının sunduğu en iyi avantajlarla buluşturan Star Atlas sektörde ses getiriyor. Oyun sektörünün değeri milyarlarca doları geride bırakıyor. Teknolojinin de gittikçe ilerlemesiyle dünyada bu alana yönelen kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşandı. Kripto para piyasasının dur durak bilmez gelişim süreci de zaten herkesin malumu. O halde bu iki dev sektörü bir araya getirmek ortaya benzersiz imkanlar çıkarabilir. İşte Star Atlas platformu bu potansiyele erişmek hedefiyle tasarlandı.

ATLAS nedir

Star Atlas (ATLAS) platformunun kripto parası ATLAS olarak biliniyor. Ekosistemde ve oyunlardaki birtakım işlemlerde bu kripto paranın geçerli olduğunu ifade edebiliriz. Star Atlas oyunu farklı türleri bir araya getiren bir oyun. Bir tür strateji oyunu olarak görebileceğimiz oyunda kullanıcıların çeşitli stratejiler geliştirmesi gerekiyor. Oyunda yer alan diğer gruplarla nasıl etkileşime geçileceği gibi konularda detaylı taktiklerin uygulanması oyunun gereklilikleri arasında yer alıyor. Kısaca Star Atlas oyununun kullanıcılarına doyumsuz bir deneyim yaşatacağı ifade ediliyor.

Star Atlas (ATLAS) ne zaman çıktı?

Star Atlas (ATLAS) platformu henüz oldukça yeni diyebileceğimiz bir proje. Solana (SOL) ağı üzerinde başlatılan bu yenilikçi proje 2021 yılının ağustos ayında işlemlerine başladı. Kısa bir süre içerisinde oldukça büyük bir mesafe kat etmeyi başaran Star Atlas, her geçen gün kendisine yeni kullanıcılar buluyor. Ekosistemde yer alan sanal evrenin belirli öğeleri zaman zaman kullanıcıların beğenisine sunuldu ve proje bu şekilde fonlandı diyebiliriz. Projeye ev sahipliği yapan Solana platformunun kendi web sayfasında da Star Atlas oyun evrenine yönelik birtakım teknik ve detaylı verilere yer verilmiş. Oyun evreninde gerçekleşen ilk satışların ise 2021 yılının eylül ayında aktif olduğunu ifade edebiliriz. Kısaca ifade etmek gerekirse Star Atlas platformu henüz çiçeği burnunda bir blockchain projesi.

Star Atlas (ATLAS) Fiyatı Nedir?

Star Atlas (ATLAS) platformunun kripto parası ATLAS token’lere yönelik en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Star Atlas ekibi tarafından projenin tanıtılmasına yönelik düzenlenen tanıtıcı evraklarda ATLAS token’ler hakkında ilgi çekici verilere yer verilmiş. Bu verilere göre piyasaya arz edilecek toplam ATLAS miktarı belirlenmiş.Bu miktarın 36 milyar ile sınırlandırıldığını görüyoruz. Ancak piyasaya şimdiye dek arz edilen ATLAS miktarı yalnızca 2,16 milyar kadar. Bu sayı toplam ATLAS arzının yalnızca %6’sına karşılık geliyor. Henüz yeni bir proje olduğu düşünülürse dolaşımdaki token sayısının normal olduğu çıkarımı yapılabilir.

ATLAS

Star Atlas Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ATLAS token 0,158545 TL TL’den işlem görüyor. ATLAS token fiyatı son 24 saat içerisinde -6.85% değişim gösterdi. ATLAS token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 2,191,712 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 76,804,275 dolar seviyesinde.


Star Atlas Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ATLAS token $ 0.004868 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ATLAS token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,27 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ATLAS token yılın en düşük seviyesini ise 0,072 dolarla belirledi.


Star Atlas (ATLAS) Nasıl Çalışmaktadır?

Star Atlas (ATLAS) platformu, bir başka kripto para projesi olan Solana (SOL) platformu üzerinde çalışıyor. Yani bu platform Solana’nın sahip olduğu teknolojiden istifade ediyor. Bu durumu Ethereum (ETH) ağına inşa edilen token’lere benzetmek yanlış olmaz. Solana teknolojisi sayesinde kullanıcıların birinci kalite oyun tecrübesi elde etmesi mümkün hale geliyor. Unreal Engine 5 adı verilen bir teknoloji kullanan Star Atlas, oyuncularına çok gerçekçi deneyimler veriyor. Ayrıca bu teknoloji sayesinde oyuncuların oyun sürecinden gelir elde etmeleri mümkün hale geliyor.

Star Atlas oyuncuları oyun evreninde kripto para alım satımı yapabiliyor. Bunun yanı sıra oyunda elde ettikleri başarılar karşılığında ödül token de kazanabiliyorlar.

Star Atlas

Star Atlas (ATLAS) Nasıl Satın Alınır?

Star Atlas (ATLAS) platform tokeni ATLAS token’ler belirli borsalar üzerinden temin edilebiliyor. Bu borsalar arasında FTX, Gate.io, Raydium ya da Serum DEX gibi isimler yer alıyor. Kullanıcıların bu platformlardan herhangi birisini tercih ederek ATLAS token alabilme imkanı bulunuyor. Kripto para yatırımları dikkatli araştırmalar yapılarak gerçekleştirilmezse büyük zararlara neden olabilir. Bu piyasanın risklerle dolu olduğunu hatırlarda tutmak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala