bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Staking Ürünü Coinbase’e Yaradı

Staking Urunu Coinbasee Yaradi

Kripto sektöründe birçok ürün bulunuyor. Bu ürünleri destekleyen şirketlerin sayısı da bir hayli fazla. Doğal olarak bu durum sektördeki rekabeti oldukça artırmış durumda. Coinbase ise merkezi borsalarla rekabet eden şirketler arasında yer alıyor. 2022 yılında pek güzel günler yaşamayan Coinbase’in yüzünü staking işlemleri güldürüyor. Öyle ki Coinbase’in staking ürünü şirkete 213 milyon dolar kazandırdı.

Staking Ürünü Coinbase'e Yaradı

Coinbase Staking Ürünü ile 120 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, ağustos ayında üç aylık kazançlarını en son bildirdiğinde, şirket hissedarlarına stake ürünlerinin geliştirilmesine öncelik verdiğini ve uzun vadeli en iyi sağlayıcı olma hedefi olduğunu söylemişti. Şirket bu staking ürününü oldukça iyi optimize etti ve oldukça büyük kullanıcı sayılarına ulaştı.

Bu yatırımların meyvesini toplayan borsa, 3. çeyrek kazançlarını bildirirken “Blockchain ödülleri” kategorisi için karışık sonuçlar elde etti. 2021’in ilk üç çeyreğinde ise Coinbase, Blockchain ödüllerinden 120 milyon dolar gelir elde etmişti. Bu yılın aynı döneminde, şirket bunu yüzde 77 artışla 213 milyon dolara çıkardı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“3. çeyrekte, Blockchain ödülleri, 2. çeyreğe kıyasla hem kullanıcı sayısı hem de platformumuzda desteklenen tüm varlıklarda stake edilen yerel birimlerin sayısındaki artış açısından staking’e artan katılımdan yararlandı. Stake eden kullanıcı sayısındaki büyüme, öncelikle haziran ayında desteklemeye başladığımız Solana tarafından sağlandı”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala