bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Square Enix, Blockchain Yatırımlarına Sadık Kalıyor

square enix blockchain yatirimlarina sadik kaliyor

Oyun stüdyolarının Blockchain yakınlaşması devam ediyor. Son olarak Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix, temel oyunlara yeniden odaklanacağını ve Blockchain yatırımlarına sadık kalacağını belirtti.

Square Enix Cephesi Blockchain Yatırımlarına Devam Edecek

Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix Başkanı Yosuke Matsuda, yıllık mektubunda Square Enix’in yüksek tanımlı oyunlar işini küresel olarak büyütme kararının devam ettiğini belirtti. Matsuda ayrıca Blockchain alanında da çalışmalarının süreceğini belirtti.

square enix blockchain yatirimlarina sadik kaliyor 2

Oyun severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı Final Fantasy ve Kingdom Hearts gibi içeriklerini filmlere dönüştürmek adına hamleler yapan Square Enix, yeni oyunlar üzerinde de çalışıyor.

Şirket bununla birlikte yeni iş alanları açısından, üç alana yatırım yapacağını açıkladı. Şirket bu alanlar arasında en çok Blockchain eğlencesine odaklandığını söyledi.

Haziran 2022’de Japonya’da Blockchain teknolojisine dayalı NFT’lerin kullanımı da dahil olmak üzere Web3 kavramlarını teşvik etmek için bir ortamın oluşturulmasına ilişkin ifadeleri içeren “Dijital Toplumu Gerçekleştirmek İçin Öncelikli Politika Programı” adlı bir planın duyurusunu yapmış ve bu kapsamda tüm ülkede web3 seferberliği başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala