bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,343.78 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.81 0.98%
bnb
BNB (BNB) $ 577.28 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 168.20 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520137 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483607 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152817 1.37%

Spell Token (SPELL) Nedir?

spelltoken nedir

Spell Token, Abracadabra Money’nin yönetişim ve hizmet token’ıdır. Governance (staking), Revenue share (staking), Yield farming için kullanılır.

Spell Token (SPELL) Nedir?

Spell Token (SPELL), kullanıcıların sahip oldukları ancak kullanamadıkları sermayeyi kullanmalarına olanak tanıyan, zincirler arası bir stablecoin ödünç verme protokolüdür. Spell Token (SPELL) ile, kasalarda stake ile elde edilen faiz getiren tokenlar, artık Abracadabra’nın USD sabit para birimi Magic Internet Money (MIM) için teminat olarak kullanılabilir ve başka amaçlar için kullanılabilmektedir.

Spell Token, merkezi bir DAO olmamakla birlikte Snapshot üzerinden yönetilen borç platformu Abracadabra.money’in kurucuları tarafından geliştirilmiştir. Token’ın sembolü SPELL’dir. Spell Token Abracadabra Money tarafından geliştirilmiştir.

Abracadabra Money ise anonim kişiler tarafından geliştirilmiş bir merkeziyetsiz bir platformdur. Spell Token, Ethereum blokzinciri üzerinde çalışan ERC-20 akıllı kontratı ile geliştirilmiştir. Abracadabra, USD sabitlenmiş bir stablecoin olan Magic Internet Money (MIM) basmak için teminat olarak faiz getiren token’ları kullanan çok zincirli bir borç verme protokolüdür.

Spell Token (SPELL), protokolden gelir almak için stake edilebilen yönetim token’ıdır. Abracadabra protokolünün ekosisteminde çalışan iki ana token vardır. Birincisi, platformun yönetim token’ı olan SPELL, diğeri ise MIM’dir (Magic Internet Money). Diğer faydalarının yanı sıra, Spell Token’ın birincil işlevi stake yapmaktır. Ethereum platformunu kullanan diğer birçok token gibi, SPELL de çeşitli avantajlar elde etmek için stake edilebilmektedir.

SPELL

Spell Token (SPELL) Nasıl Çalışır?

Spell Token (SPELL), Abracadabra.money merkeziyetsiz finans (DeFi) platformunun kriptopara varlığıdır. Kullanıcılar, faiz kazandıran yvYFI, yvUSDT, yvUSDC, xSUSHI ve benzeri kripto varlıkları teminat olarak göstererek karşılığında Magic Internet Money (MIM) isimli stabil kriptoparayı borç olarak alabilirler. MIM, Abracadabra veya diğer DeFi platformları aracılığıyla bir başka stabil kripto para veya popüler kripto paralara dönüştürülebilir.

Abracadabra.money platformu Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche, Fantom ve Arbitrum One ağlarını desteklemektedir. Kullanılan ağa bağlı olarak borç almak ve gelir elde etmek için kullanılabilecek kriptopara varlıkları farklılık göstermektedir. Platformda yer alan köprü aracılığıyla Magic Internet Money’i (MIM) ağlar arasında transfer etmek mümkündür.

Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Spell token’ın işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır; Binance, OKX, Bybit, FTX. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala