bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,671.06 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.24 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 594.70 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.81 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51305 0.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457871 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143318 2.76%

Spark Token (FLR) Coin Nedir?

Spark token FLR nedir

Spark token (FLR), Flare Network adlı bir kripto para projesinde kullanılan yenilikçi bir para birimidir. Flare Network ise Avalanche konsensüs protokolünü kullanan dağıtımlı bir platformdur. Bu platform Ethereum (ETH) sanal makinesinin daha iyi bir şekilde faaliyet vermesine de fayda sağlıyor. SPARK token’ler yakın geçmişte düzenlenen kapsamlı bir airdrop çalışmasıyla oldukça popüler hale geldi. Bu çalışmalara Türk kripto para camiasından da taleplerin oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu içerik boyunca Flare Network platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformun kripto parası SPARK token’lere yönelik birtakım verilere de bu yazı boyunca yer veriyor olacağız.

Flare Network ekosisteminde faaliyet veren kripto para SPARK token’ler Ripple (XRP) ağına yeni boyut kazandırmayı hedefliyor. SPARK, XRP ağının akıllı sözleşmeleri destekleyen bir yapıya sahip olmasını sağlayacak. Böylece XRP ekosistemi daha kapsamlı ve merkeziyetsiz bir hale gelebilecek. SPARK sayesinde ETH ağı üzerinde yer alan herhangi bir uygulama Flare Network ağında çalışabiliyor. Tüm bu özellikler kripto para ekosisteminin daha güvenilir bir yapıya sahip olmasın hedefliyor.

FLR nedir

Spark Token (FLR) ne zaman çıktı?

Spark Token (SPARK) Flare Network ekosisteminde kullanılacak bir kripto para olarak biliniyor. Bu kripto paranın çalışmalarına ne zaman başladığıyla ilgili net ve sabit verilere internet ortamında rastlamak bir hayli güç. Ancak çeşitli mecralardan alınan ve kesin olmayan verilere göre SPARK token’ler 2020 yılının sonlarında işlemlerine başladı. XRP ağını ve ETH’nin avantajlarını hedefine alan bu proje kullanıcılarına ulaşmak adına kapsamlı bir airdrop programı düzenledi. SPARK geliştiricileri böylece arzu ettikleri kullanıcı sayısına ulaşabilmeyi arzu ediyordu.

Kripto para piyasasındaki altcoin’lerin detaylı bir biçimde incelenmesini sağlayan birçok platform bulunuyor. Bunlardan en meşhurunun coinmarketcap olduğunu söylemek çoğu kripto para severin şaşırmayacağı bir yorum olur. SPARK token’lerin bu platformda dahi net şekilde nitelenmediğini görüyoruz. Öyle ki coinmarketcap ekibi projenin varlığına yönelik bir giriş yapmış. Ancak güncel fiyat bilgisi girmeyi reddetmiş. Fiyat bilgisinin ve diğer verilerin paylaşılacağı kripto para projelerinin belirli kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Görünüşe bakılırsa SPARK token’ler bu gereklilikleri karşılamıyor. Yine de Spark token’ler için detaylı olarak hazırlanmış belgeleri Flare Network projesinin web sayfası üzerinden elde etmek mümkün.

SPARK

Spark Token (FLR) Fiyatı Nedir?

Flare Network platformunun kripto parası SPARK token’ler ile ilgili en son fiyat verileri aşağıda yer alan başlıklarda bulunuyor. Proje ekibinin SPARK token’ler ve platform için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırladığını görüyoruz. Bu evraklarda yer alan verilerde SPARK token’lerin piyasaya nasıl ve ne kadar arz edileceğine yönelik bir bilgiye rastlamak güç. Yalnızca airdrop boyunca dağıtılacak FLR token’lerin sayısının 45 milyarı bulacağı bildirliyor. Bunu dışıdna Spark token’lerin bu tür piyasa verilerine ulaşmanın imkansıza yakın olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Spark token’lerin herhangi bir borsada işlem gördüğüne yönelik kesin bir verinin de kaynaklarda bulunmadığını görüyoruz. Ancak Flare Network ağı bu kripto paranın kullanıldığı mecra olarak biliniyor.


Spark Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SPARK token 0,973874 TL TL’den işlem görüyor. SPARK token fiyatı son 24 saat içerisinde -0.94% değişim gösterdi. SPARK token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 6,541,696 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 1,159,394,254 dolar seviyesinde.


Spark Token Kaç Dolar?                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SPARK token $ 0.02994 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle SPARK token’in en yüksek ya da en düşük fiyat verisine ulaşabileceğimiz bir platform bulunmuyor. Binance kripto para borsasının bir girişimi olan Binance Academy, Spark (FLR) token’ler için kapsamlı bir içerik oluşturmuş. Ancak yine de fiyat verileriyle ilgili sıkıntı devam ediyor.

FLR

Spark Token (FLR) Nasıl Çalışmaktadır?

Spark token (FLR), Flare Network ağının kripto parasıdır. Flare Network ise XRP ağında gerçekleşen bir kullanım fork’u ile hayata geçirilmiş bir projedir. Flare Network, XRP ağında akıllı sözleşmelerin var olabilmesi hedefleyen bir kripto para projesi olarak biliniyor. Bu sayede XRP’nin de akıllı sözleşmeleri desteklemesi mümkün hale gelecek.

Spark token’ler Flare Network ekosisteminin kripto parası olarak işlemlerine devam ediyor. Bu kripto paranın tanıtımının yapılması adına kapsamlı bir airdrop düzenlenmişti. Bu program adı altında XRP sahiplerinin bire bir oranında SPARK token’lere sahip olacağı ifade edilmişti. Yeni kripto para SPARK token XRP blok zincirinde yer alan bir yan zincir üzerinde çalışıyor. SPARK token’in ardında Flare Network adı verilen bir platform yer alıyor. Bu platformun XRP ekosisteminin daha iyi hale gelmesi için çalışan bir sistem olduğu belirtiliyor. Flare Network kullanıcıları XRP ağına akıllı sözleşme işlevselliği getirilmesinin keyfini sürecek. Bilindiği üzere akıllı sözleşmeler lider altcoin Ethereum (ETH) ağında kullanıcılara sunulan bir hizmet. Akıllı sözleşmeler sayesinde yeni kripto para projelerinin piyasaya adım atmasına olanak veriliyor. ETH’nin bu denli değerli oluşunu bu hizmete bağlamak mümkün.

Spark Token (FLR) Nasıl Satın Alınır?

Yukarıda yer alan başlıklarda belirttiğimiz gibi Spark token’lerin (FLR) piyasadaki hareketlerini mevcut web kaynaklarından takip etmek oldukça güç. Ekibin internet sitesinde yer alan verilere göre bu kripto para çok sayıda borsa ile birlikte çalışıyor. Ancak FLR token’lerin hangi platformlarda listelendiği ya da nerelerde işlem gördüğü bilgisine yer verilmemiş. Flare Network üzerinden bu kripto paranın alınması mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala