bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

Somnium Space (CUBE) Coin Nedir?

Somnium Space CUBE nedir

Somnium Space (CUBE) herkese açık nitelikte, sosyal ve devamlılığı bulunan bir sanal gerçeklik platformudur. Bu platform elbette Blockchain teknolojisinin sunduğu imkanlardan güç alarak faaliyetlerine devam ediyor. Son zamanlarda bir hayli popüler bir terim haline gelen Metaverse ve online oyun alanlarında faaliyet veren Somnium Space, oldukça iddialı görünüyor. Platform Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş ve güçlü bir yapıya sahip. Kullanıcılar Somnium Space ekosisteminde sanal araziler satın alabiliyor ya da satabiliyor. Dahası kullanıcılar yeni şeyleri bu arazilerde inşa edebiliyorlar. Ekosistemde NFT’lerin alım satımına da imkan tanınmış. Somnium Space evreni tamamıyla oyuncular tarafından şekillendirilmiş. Bu içerik boyunca Somnium Space platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformda kullanılan kripto para CUBE token’ler ile ilgili de birtakım verilere yer vereceğiz.

Son aylarca kripto para ekosisteminde yeni bir terimin sıklıkla kullanıldığına şahit oluyoruz. Metaverse olarak ifade edilen bu terim sanal gerçeklik yoluyla oluşturulmuş bir dünyaya karşılık geliyor. Piyasada çok sayıda bu şekilde faaliyet veren oyun platformu bulunuyor. Bu tür platformlar kullanıcıların üretebildikleri, eğlenebildikleri ve diğer kullanıcılarla etkileşime girebildikleri bir mecra haline geldi. Kripto para severlerin yoğun ilgisine maruz kalan bu tür projeler arasına Somnium Space de iddialı bir şekilde dahil oldu. Projenin geliştirici ekibi, sahip oldukları vizyonu tanıtıcı evraklarında net şekilde ifade etmiş. Buna göre ekip insanların rahat bir şekilde kullanabileceği ve sosyalleşebileceği, iletişim kurmanın yeni boyutunu gerçekleştirebilecekleri ve e-ticaret imkanlarına kavuşabilecekleri bir ekosistem meydana getirmek istemiş. Bu ekosistemde eğlence kavramı da unutulmamış. Sanal gerçeklik teknolojisinin destekleriyle Somnium Space ekosistemi tüm olanak ve imkanlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

CUBE nedir

Somnium Space (CUBE) ekibi geliştirdiği ekosistemde kullanıcılarının vakit geçirebileceği bir sanal gerçeklik oluşturmuş. Burada yeni ve heyecan verici imkanların bulunduğunu görüyoruz. Bu olanaklar arasında yenilikler yaratmak ya da alım satım yapmak gibi özellikler bulunuyor. Üstelik buradaki değerlerin gerçek hayattaki ekonomik değerlerle eşleştirilmesi de sağlanmış. Ekibin sahip olduğu görüşe göre sanal gerçeklik (VR) teknolojisi ve blockchain teknolojisi gelecekte insanlığın vazgeçemeyeceği bir merkezde yer alacak.

Somnium Space (CUBE) ne zaman çıktı?

İngiltere merkezli bir ekip tarafından oluşturulan Somnium Space ilk faaliyetlerine 2018 yılında imza attı. Sanal gerçeklik teknolojisinin gelecekte vazgeçilmez bir yere sahip olacağına inanan ekip bunu blockchain ile bir araya getirmeye karar verdi. Böylece ortaya bugün bildiğimiz Somnium Space çıktı. Proje ekibi çalışmalarına başarıyla devam etti ve çeşitli ortaklıklar sağlayarak büyümeyi başardı. Somnium Space şu anda kripto para piyasasındaki çok sayıda kullanıcıya ulaşmış bir proje olarak işlemlerine devam ediyor.

Somnium Space oldukça kapsamlı bir sanal gerçeklik ekosistemine karşılık geliyor. Bu ekosistemde çok sayıda olanak ve imkan yer alıyor. Burada NFT’lerin de yer aldığını görüyoruz. Son yıllarda popüler hale gelen NFT’ler Somnium Space ekosistemine canlılık katacak bir potansiyele sahip. Kullanıcıların sahip oldukları sanal arazilerde yenilikler tasarlayabilmesi imkanı bulunuyor. Bu durum kripto para piyasasının temel felsefesiyle de uyumluluk gösterir nitelikte.

Somnium Space (CUBE) Fiyatı Nedir?

Somnium Space (CUBE) platformunun kripto parası CUBE token’ler ile ilgili en güncel fiyat verileri aşağıda yer alan başlıklardan takip edilebilir. Proje ekibi tarafından kripto paranın tanıtımı için hazırlanan evraklara göre CUBE token’lerin belirli bir arz limiti bulunuyor. Bu limitin 100 milyon adet ile sınırlandırıldığını görüyoruz. Dolaşımda ne kadar CUBE bulunduğuna yönelik herhangi bir veriye rastlamak zor. Konu hakkında detaylı verilere platformun web sayfası üzerinden arzu eden kullanıcılar ulaşabilirler. CUBE token’in az sayıda borsa tarafından listelendiğini biliyoruz. Buna göre bu kripto paranın ulaştığı kullanıcı sayısı henüz kısıtlı.

CUBE ingame

Somnium Space Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CUBE token 40,06 TL TL’den işlem görüyor. CUBE token fiyatı son 24 saat içerisinde 0.26% değişim gösterdi. CUBE token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 46,848 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 18,386,674 dolar seviyesinde.


Somnium Space Kaç Dolar?                  

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CUBE token $ 1.24 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle CUBE token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 28 dolarla kaydetti. Bununla birlikte CUBE token yılın en düşük seviyesini ise 1,6 dolarla belirledi.


Somnium Space (CUBE) Nasıl Çalışmaktadır?

Somnium Space (CUBE) ekosistemi bir blockchain sanal gerçeklik platformudur. Bu ekosistemde kullanıcıların birçok şeyi gerçekleştirebilmesine imkan verilmiş. Örneğin kullanıcılar sanal araziler satın alarak buraya sanal tasarımlar yerleştirebiliyor. CUBE token’ler platformda gerçekleşecek işlemlerde kullanılıyor. Dünyada bulunan varlıkların tokenize hale getirilmesi de ekibin hedefleri arasında gösteriliyor.

CUBE token’ler Ethreum (ETH) blockchain’inde uygulanan ERC-20 token standardını takip ediyor. Bu kripto paranın teknik olarak sağlam ve güvenli olduğu söylenebilir. Kullanıcılar arasında değer aktarımı yaparken CUBE token’lerden faydalanılıyor. CUBE token’ler belirli borsalarda listeleniyor olsa da, Somnium Space ekibinin ifadelerine göre, yatırım ya da başka bir amaçla tasarlanmadı. Ekibe göre CUBE yalnızca oyunda kullanılmak üzere geliştirilen bir değer. Bu kripto paranın borsalarda alınıp satılması Somnium Space ekibine göre doğru değil. Çünkü bu para yalnızca sanal dünyada değer aktarımı yapmak için tasarlandı. Yine de bir ERC-20 tokeni olan CUBE borsalarda rağbet görüyor diyebiliriz.

Somnium space nedir

Somnium Space (CUBE) Nasıl Satın Alınır?

Somnium Space (CUBE) platformunun kripto parasını kısıtlı sayıda borsa üzerinden almak mümkün. Ekip bu kripto paranın yatırım amacıyla kullanılmaması gerektiğini savunuyor. Ancak Gemini, Uniswap ve 0x Protocol borsaları bu kripto paranın alınıp satılmasına imkan veriyor. Somnium Space platformuna dahil olarak da CUBE sahibi olmak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala