bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Solana’nın Popüler NFT’leri Taşınıyor

Solananin Populer NFTleri Tasiniyor 32

NFT‘ler her ne kadar son dönemde popülaritesini kaybetse de satışlar devam ediyor. Bu noktada yeni nesil projelerin de önemini daha öneme çıkıyor. Ethereum dışı Blockchain ağlarında olan NFT’ler de oldukça fazla ilgi görüyor. Bu NFT koleksiyonlarından ikisi olan DeGods ve Y00ts‘in ise SOL ekosisteminden ayrılacağına dair aylardır bir takım spekülasyonlar konuşuluyordu. Son duyuru ile birlikte bu geçiş onaylandı.

Solana’nın Popüler NFT’leri DeGods ve Y00ts Taşınıyor

Her Blockchain temelinde bir takım farklılıklara sahip. Bu farklılıklar kendisini kimi zaman işlem ücretlerinde kimi zaman da ölçeklenebilirlikle gösteriyor. Solana ise her konuda da oldukça aktif ve başarılı olan ağlardan bir tanesi. Ancak ağın sık sık çöküşler yaşaması bazı kullanıcılar için sorunlar yaratabiliyor.

Bu noktada ağdan göç eden ilk projeler arasında ise popüler NFT koleksiyonu DeGods ve Y00ts ise Solanada Polygon’a taşındıklarını duyurdu.

Projenin lideri Rohun Vora, Pazartesi günü Twitter Spaces’te yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“DeGods’un Solana’yı sınırladığı konusunda ileri sürülecek bir tartışma var. Kabul etmesi zor ama büyümek istediğimiz hızda büyümek zor oldu. Büyümeye devam etmek için gitmemiz gereken yer Ethereum ise, yapmamız gereken de bu”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala