bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Solana (SOL) Ve Polkadot (DOT) Fiyat Analizi – Metacade (MCADE) Nasıl Performans Gösterecek? (Sponsorlu)

solana sol ve polkadot dot fiyat analizi metacade mcade nasil performans gosterecek sponsorlu

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda hangi kripto paraların en fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu mu merak ediyorsunuz? Bu makalede, piyasadaki son düşüşün ardından Solana ve Polkadot’un fiyat analizini, bir sonraki adımlarının ne olabileceğini ve Metacade’in bu yıl neden her ikisinden de daha iyi performans gösterebileceğini keşfedeceksiniz.

Solana (SOL) 2022’nin Son Çeyreğinde Kötü Bir Performans Sergiledi

Solana dünyanın en hızlı Layer-1 ağlarından biri ve şu anda piyasadaki en değerli 13. kripto para birimi. Sadece 2022 yılında piyasaya sürülmesine rağmen Solana, saniyede 65.000 işleme varan inanılmaz yüksek hızları ve göz ardı edilebilir ücretleri sayesinde akıllı sözleşme teknolojisinde lider konuma geldi.

Bununla birlikte, projenin dezavantajları da yok değil. Yalnızca 2022 yılında Solana ağı beş kesinti yaşadı ve bu da yatırımcıların güvenini ciddi ölçüde sarstı. Dahası, SOL tokenı FTX’in iflasından en olumsuz etkilenen tokenlardan biri oldu. SOL, FTX bağlantılı Alameda Research’ün stoklarındaki ikinci en büyük varlıktı ve bu onun 8 Kasım’daki 31,72 dolarlık en yüksek seviyesinden %61’lik bir oranla 9 Kasım’daki 12,37 dolarlık en düşük seviyesine gerilemesine yol açtı.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

O dönemden bu yana Solana düşüşünü sürdürerek Aralık sonunda 8 dolara kadar geriledi. Yakın zamanda tekrar 16 dolara yükselmesi güven tazeledi, ancak bu bölge önemli bir direnç alanı. SOL’un büyük bir sıçrama yapmadan önce en azından 13 ila 14 dolar bölgesini test etmek için tekrar düşmesi muhtemel. Genel eğilimin hala düşüş yönünde olduğu göz önüne alındığında, şu an SOL satın almaya başlamak için oldukça erken görünüyor. 19 doların üzerine çıktığında, SOL 34 dolar civarındaki direnci test etmek için yükselişe geçebilir.

Polkadot (DOT) Potansiyelini Karşılayamadı

Polkadot, blok zinciri teknolojisinde birlikte çalışabilirlik sorununu çözmeye odaklanan bir Layer-1 çözümüdür. Bitcoin ve Ethereum gibi birbirinden bağımsız iki ağın güvenli bir şekilde iletişim kurmasını ve veri paylaşmasını sağlar. Ayrıca ortalama 1.000 TPS (Saniye Başına İşlem) oranına ulaşabilmek için parachain’ler (birbirine paralel çalışan birden fazla blok zinciri) kullanır. 

Solana gibi Polkadot da nispeten yeni bir proje olup 2020 yılının ortalarında faaliyete geçmiştir. Polkadot’un son birkaç yıldaki fiyat analizleri, sürekli olarak en değerli kripto tokenlardan biri olarak kaldığını ve Ocak 2023 itibarıyla 14. sırada yer aldığını göstermektedir. Buna rağmen DOT, diğer akıllı sözleşme özellikli ağlardan gelen yüksek rekabetle karşı karşıyadır ve zinciri üzerine inşa edilen dApp, DeFi veya NFT projelerinin sayısı göz önüne alındığında henüz Ethereum’a rakip olabilmiş değildir. 

Polkadot (DOT) Fiyat Analizi

SOL’un yanı sıra DOT da FTX’in çöküşünün ardından büyük bir darbe aldı ve Kasım ayındaki 7,42 dolarlık en yüksek seviyesinden %43’lük bir düşüşle Aralık sonundaki 4,22 dolarlık en düşük seviyesine kadar %43 indi. Yılın başından bu yana DOT’ta bir miktar yükseliş görüldü ve 5,08 dolara kadar yükseldi ancak bu bölgedeki direnç karşısında bocaladı. Uzman Polkadot fiyat analizleri doğrultusunda DOT’un 4,65 dolar civarına düşmesi bekleniyor ve piyasada daha fazla olumsuz haber çıkması halinde 4,38 dolara kadar gerileyebilir. 

Metacade (MCADE) Presale Sürecinde Büyük İlgi Görüyor

Metacade, presale sürecinde 2 milyon doların üzerinde token sattıktan sonra son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yeni bir projedir. “Kazanmak için oyna” (P2E) meraklılarının bağlantı kurabileceği ve blok zinciri oyunlarının sınırsız olanaklarını keşfedebileceği topluluk tabanlı bir projedir. Metacade, yeni ve deneyimli oyunculara P2E’den en iyi şekilde yararlanmaları için ihtiyaç duydukları değerlendirmeler, lider tabloları, forumlar ve deneyimli oyuncular tarafından paylaşılan en gelişmiş GameFi alfalar gibi araçları sunuyor. 

Ayrıca canlı sohbetler, “oynamak için öde” (pay-to-play) bir oyun salonu ve oyuncuların ilgisini çekecek düzenli turnuvalar gibi bir dizi sosyal özellik de mevcut. Topluluk ortamları oyun kültürünün bir parçası haline geldi ve Metacade’in Web3’e öncülük etmesi öngörülüyor. GameFi’de normal oyun oynama oranının 10 katına çıkması beklendiğinden, platform yakında merkezi olmayan ağlarda kendilerine bir yer arayan binlerce kullanıcıya ev sahipliği yapabilir. 

Özellikle iki özelliğin potansiyel kullanıcılar arasında popüler olması muhtemel. Bunlardan ilki, Metacade’in topluluk ödülleri programıdır. Bu program, kullanıcıların incelemelere, ipuçlarına ve topluluğa yardımcı olan diğer içeriklere katkıda bulunduklarında MCADE token’ları kazanmalarını sağlar. İkincisi ise, oyun geliştiricilerinin kullanıcıların oylarını kazanmak ve düzenli yarışmalarda projelerine finansman sağlamak için karşı karşıya gelecekleri Metagrant programı. Metacade’in hedefi, topluluk tarafından onaylanan bu oyunlardan düzinelercesini yıllar içinde sanal oyun salonuna dâhil etmek.

Metacade (MCADE) Fiyat Analizi

Yukarıda bahsi geçen Solana ve Polkadot fiyat analizleriyle karşılaştırıldığında, Metacade son birkaç hafta içinde çok daha iyi bir performans sergilemiştir. Beta satış aşaması 0,008 dolardan başladı ve MCADE tokenları hızla tükenerek fiyatı 1. aşamada 0,01 dolara çıkardı. Bu aşama tamamlandığında fiyatın 0,012 dolara yükselmesi bekleniyor, yani erken yatırımcılar için %50 seviyesinde bir kazanç söz konusu olacak. MCADE’in presale aşamasının sonunda 0,02 dolar değerinde olacağı tahmin ediliyor (şu anki fiyatının iki katı). 

Metacade (MCADE) 2023’ün En İyi Performans Gösteren Oyuncularından Biri Olabilir

Ancak kazançların burada durması beklenmiyor. Bazıları 2023’ün sonuna kadar fiyatın 0,50 dolara kadar çıkabileceğini ve ilk yatırımcılara %6150 kazanç sağlayabileceğini tahmin ediyor! Beta satışını kaçırdıysanız endişelenmeyin. MCADE halen 9 aşamalı presale’in 2. aşamasındadır ve 0,012 dolara satın alınabilir. Bu da eğer 0,50 dolarlık fiyat hedefine ulaşılırsa %4066’lık bir kâr anlamına gelir. Solana ve Polkadot fiyat analizlerini unutun – bunun yerine Metacade presale’ine göz atın. 

Solana (SOL) ve Polkadot’u (DOT) eToro üzerinden buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Metacade presale’ine buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala