bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,931.93 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 580.29 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 1.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521502 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479974 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153359 1.01%

Shiba Inu (SHIB) Kabul Eden Şirketler

shiba inu shib kabul eden sirketler 4

Son dönemde birçok şirket için ilgi odağı olan Shiba Inu (SHIB), hızla yeni platformlarda listelenmeye ve ödeme yöntemleri arasına girmeye devam ediyor. Bu ilgi beraber Shiba Inu’yu birçok şirket, mal ve hizmetler için ödeme şekli olarak kabul etmeye başladı.

Shiba Inu’yu ödeme olarak kabul eden şirketler;

1. Newegg
2. Ask The Doctor
3. AMC
4. Flexa
5. Seyahat Şirketi Travala
6.Vegas Auto Gallery

Newegg, Shiba Inu (SHIB) Kabul Etmeye Başladı

Elektronik parakendecisi Newegg, ödeme seçenekleri arasına Shiba Inu’yu (SHIB) ekleyeceğini açıklamıştı. Newegg, Shiba Inu’yu kabul etmeye başladığını duyurdu.

e ticaret devi newegg litecoin ltc kabul etmeye basladi

2014 yılında ödeme seçeneklerine ilk defa Bitcoin’i (BTC) ekleyen şirket, Shiba Inu ile birlikte toplamda 12 farklı birimde ödemeleri kabul ediyor.

Ask The Doctor, Inu (SHIB) Kabul Etmeye Başladı

Kanadalı bir çevrimiçi sağlık şirketi olan Ask The Doctor, Twitter hesabında yayınlanan bir açıklamaya göre Shiba Inu’yu ödeme yöntemleri arasına ekleyeceğini duyurmuştu.

shiba inu shib kabul eden sirketler 2

Ayrıca belirtmek gerekirse şirket daha önce de Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul ettiğinden, kripto ödemelerine çok da uzak değil.

Bunun yanında 2016 yılında Ask The Doctor, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlayarak, dünya çapında kriptoyu benimseyen ilk sağlık şirketi olma özelliği taşıyor.

AMC, Shiba Inu’yu BitPay Cüzdanı Aracılığıyla Kabul Edecek

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC, daha önce Shiba Inu yatırımcılarını heyecanlandıran bir anket düzenlemişti. Yapılan açıklamaya göre; AMC BitPay cüzdanları aracılığıyla Shiba Inu‘yu kabul etmeye başladı.

shiba inu shib kabul eden sirketler 3

AMC CEO’su Adam Aron, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile BitPay’in Aron’un önerisi üzerine Shiba Inu’yu kabul etmeye başlayacağını ve hizmeti ilk kullananın AMC olacağını söylemişti.

Kripto Para Ödeme Şirketi Flexa, Shiba Inu Desteğini Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde kripto para ödeme şirketi Flexa, Shiba Inu (SHIB) desteği eklediğini duyurdu.

shiba inu shib kabul eden sirketler 5

Kripto para ödeme şirketi Flexa‘nın bu desteği ile birlikte SHIB sahipleri, kripto varlıklarını ABD genelinde yaklaşık 40.000 mağazada harcayabilir hale geldi.

Seyahat Şirketi Travala, Shiba Inu’yu (SHIB) Desteklediğini Açıkladı

Kripto para odaklı seyahat şirketi Travala, topluluk baskı sonrası ödeme seçeneklerine Shiba Inu ekleyeceğini açıkladı.

shiba inu shib kabul eden sirketler 6

Böylelikle Shiba Inu (SHIB) dünya çapında 2.2 milyondan fazla otel ve konaklama rezervasyonu için kullanılabilecek. Bunun yanında belirtmek gerekirsek; Travala’nın gelir kısmında kripto ödeme seçeneklerini genişletirken, kârını da artırdı.

Vegas’ta Bir Otomobil Galerisi, Shiba Inu ile Ödeme Alacak

Las Vegas’ta Lüks otomobiller satan Vegas Auto Gallery, Shiba Inu (SHIB) ile ödeme alacak.

shiba inu shib kabul eden sirketler 7

Galeriden otomobil satın almak isteyenler ödemelerini SHIB ile yapabilecek. Ayrıca şirket, hizmetleri için SHIB ödemesini kabul etmenin uzun süredir hedefleri arasında olduğuna da dikkat çekti.

VR World, Shiba Inu Kabul Eden Şirketlerden Biri Oldu

Son olarak Güney Amerika’nın en büyük sanal gerçeklik kulübü VR World, Shiba Inu (SHIB) desteğini duyurdu.

shiba inu shib kabul eden sirketler 2

BitPay ile ödeme alan şirket bu sayede Shiba Inu desteği de sunabilecek. Ayrıca BitPay’da desteklenen diğer kripto para birimleri ise: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Wrapped Bitcoin, Dogecoin, Litecoin ve 5 USD’ye sabit stablecoin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala