bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

Shiba Inu, Artık Samsung Destekli Kripto Cüzdanı Zengo’da

shiba inu artik samsung destekli kripto cuzdaninda 1

İlk anahtarsız kripto para cüzdanı olan ZenGo, kripto para cüzdanın artık Shiba Inu’yu da desteklediğini duyurdu. Cüzdanın kullanıcıları artık en popüler kripto paralardan biri olan SHIB‘i alıp satabilecek.

ZenGo’nun iletişim yöneticisi Ari Gore, Shiba Inu’nun “canlı” ve “hevesli” topluluğunu överek şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle canlı, yaratıcı ve coşkulu topluluğu nedeniyle SHIB’yi destekleyen ilk kripto cüzdanlarından biri olmaktan heyecan duyuyoruz.

shiba inu artik samsung destekli kripto cuzdaninda

Shiba Artık Samsung Destekli ZenGo’da

Nisan 2021’deki A Serisi finansman turu sırasında 20 milyon dolar toplayan Zengo, anahtarsız bir kripto para cüzdan deneyimi sunuyor. Ek olarak teknoloji devi Samsung‘un risk sermayesi fonu olan Samsung Next, ZenGo’nun en önemli destekçileri arasında yer alıyor.

Parolalar, anahtar kelimeler ve özel kimliklerle uğraşmak, acemi kullanıcılar için korkutucu olabiliyor. Bu duruma çözüm olmak için çalışan ZenGo cüzdanları ise farklı bir yöntem izliyor.

Eşik imzalarını kullanan şirket, geleneksel özel anahtarınızı bağımsız olarak oluşturulmuş iki matematiksel gizli paylaşımla bölüyor. Bir paylaşım mobil cihazınızda, diğeri ise ZenGo sunucusunda saklanıyor. Tek bir başarısızlık noktası olmadan, sunuculardan birine bir şey olsa bile varlıklarınız her zaman güvende oluyor.

Fakat yapıcı anahtar sunucularda olduğundan eğer uygulamayı silerseniz, telefonunuzu kaybederseniz veya ZenGo’yu yeni bir cihazda kullanmak isterseniz, cüzdanınızı geri yüklemeniz yalnızca birkaç saniye sürüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala