bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,078.97 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,085.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 578.29 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 168.80 2.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51484 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47221 1.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15059 1.00%

Sequoia Capital 600 Milyon Dolarlık Kripto Yatırım Fonu Başlatıyor

Sequoia Capital 600 Milyon Dolarlik Kripto Yatirim Fonu Başlatiyor

Kripto sektörüne yapılan yatırımların büyüklüğü hızla artıyor. Öyle ki artık milyon dolarlar oldukça standard bir hâle gelir oldu. Son olarak Sequoia Capital, kripto para girişimlerine destek sunmak için 600 milyon dolarlık bir yatırım fonu başlattı.

Sequoia Capital’in ortağı Shaun Maguire,verdiği bir röportajda, Sequoia Crypto Fund‘un öncelikle kripto borsalarında listelenmiş olan ve henüz listelenmemiş olan “yeni token’lara” yatırım yapacağını açıkladı.

Sequoia Capital 600 Milyon Dolarlik Kripto fonu Başlatiyor

Sequoia Capital Kripto Yatırım Fonu ile Likit Token’lara Yatırım Yapacak

Sequoia Capital, 2015’ten beri hem hisse senedi hem de token anlaşmalarında kriptoya yatırım yapıyor. Geçtiğimiz yıl, şirketin ABD ve Avrupa’daki yeni yatırımlarının yüzde 20‘si kriptodaydı. Portföy şirketleri arasında FTX,  Fireblocks,  StarkWare ve Filecoin bulunuyor. 

Sequoia Capital, kripto alt fonuna ek olarak, toplam sermaye taahhüdü 7.5 milyar doların üzerinde olan ana tohum, girişim, büyüme ve genişleme fonlarından kripto girişimlerine yatırım yapmaya devam edecek.

Son olarak Sequoia Capital’in ortağı Shaun Maguire’nin, Sequoia Crypto Fund’un projelere yatırım yapma esnekliğine sahip olacağını, ancak çek boyutlarının 100.000 ila 50 milyon dolar arasında değişebileceğini söylediğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala