bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,462.54 6.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,000.11 4.01%
bnb
BNB (BNB) $ 585.22 3.23%
solana
Solana (SOL) $ 153.35 6.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516584 2.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448004 3.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153504 5.06%

SEC ve CFTC’den Three Arrows Capital İçin Soruşturma

sec ve cftcden three arrows capital icin sorusturma 2

ABD’nin en büyük düzenleyici kurumları kripto şirketleri üzerindeki kontrollerini genişletiyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), iflas eden Three Arrows Capital için soruşturma başladı.

Three Arrows Capital İçin Düzenleyicilerden Soruşturma

ABD’li düzenleyici kurumlar Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), iflas eden kripto borç verme platformu Three Arrows Capital için detaylı bir soruşturma açtı.

Yakın bir zamana kadar kripto endüstrisinin önde gelen şirketlerinden birisi olan Three Arrows Capital, geçtiğimiz aylarda müşteri varlıklarını dondurmasının ardından iflas başvurusunda bulunmuştu. Sıkıntılı kripto şirketi Three Arrows Capital’in bu davranışı sonrasında ABD’li düzenleyici kurumlardan soruşturma adımı geldi. Düzenleyici kurumlar, para yöneticisinin yatırımcıları bilançosunun gücü konusunda yanıltarak ve ajanslara kayıt yaptırmayarak kuralları ihlal edip etmediğini araştırıyor.

sec ve cftcden three arrows capital icin sorusturma

Soruşturma bilgisi konuya hâkim olan kişiler tarafından aktarıldı. Şimdilik her iki kurum da açıklama yapmayı reddetti. Düzenleyicilerin bu araştırması, firmalar ve bireyler için para cezalarına ve diğer cezalarla sonuçlanabilir. Hali hazırda bir iflas mahkemesi bulunan Three Arrows Capital’den de konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala