bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

SEC, Coinbase İçin Staking İncelemesi Başlattı

sec coinbase icin staking incelemesi baslatti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase’i inceleme altına aldı. Coinbase’in staking programları için SEC inceleme başlattı.

SEC, Coinbase İncelemesi Yürütüyor

Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kullanıcıların belirli kripto para birimlerini elinde bulundurarak ödül kazanmalarına olanak tanıyan staking programlarını araştırdığını açıkladı. Şirket, üç aylık bir düzenleyici dosyalamasına göre “belirli müşteri programları, operasyonları ve mevcut ve gelecekteki ürünler hakkında belge ve bilgi için SEC’den soruşturma celpleri ve talepler aldı.” ifadesini kullandı. Şirket taleplerin Coinbase’in stake programları, varlık listeleme süreci, varlıkların sınıflandırması ve stablecoin ürünleri ile ilgili olduğunu belirtti.

sec coinbase icin staking incelemesi baslatti 2

Stake hizmetleri, pek çok kripto borsa tarafından, piyasa düşüşleri sırasında düşme eğiliminde olan ticaretten elde edilen geliri çeşitlendirmenin önemli bir yolu olarak sunuluyor. Kullanıcıların, işlemleri doğrulamaya ve Blockchain ağını güvence altına almaya yardımcı olmak için yetki vererek belirli kripto varlıkları üzerinde gelir elde etme imkânı sunuyor. SEC tarafından incelendiğini açıklayan Coinbase, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

Dünyadaki tüm düzenleyicilerle olduğu gibi, Coinbase olarak SEC ile kripto varlıkları ve menkul kıymetler düzenlemesi hakkında verimli tartışmalarda bulunma kararlılığımızı sürdürüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala