bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

SEBA Bank’ın Müşterileri Kripto Varlıklardan Gelir Sağlayacak

seba bankin musterileri kripto varliklardan gelir saglayacak

İsviçre merkezli finans kuruluşu SEBA Bank‘ın müşterilerini heyecanlandıracak bir hamle geldi. Yakında SEBA Bank‘ın müşterileri kripto varlıkları üzerinden getiri elde edebilecek.

SEBA Bank, yaptığı bir açıklamaya göre; yatırımcıların SEBA Kazanç programının bir parçası olarak getiri elde etmek için Bitcoin ( BTC ) ve Ethereum ( ETH ) kredi verme hizmetlerini kullanabileceğini belirtti.

SEBA Bank Diğer Kripto Varlıklara da Destek Vermeyi Planlıyor

SEBA Bank Bitcoin ve Ethereum’un yanında diğer kripto varlıklar için de destek vermeyi planlıyor. SEBA Bank CEO’su Guido Buehler konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dijital varlıklara olan kurumsal ilgi hızlandıkça, yatırımcıların özellikle stake etme, DeFi, merkezi kripto kredi ve ödünç verme gibi hizmetleri kazanmaya ilgi duymasıyla birlikte kripto varlıklara yönelik daha geniş bir iştahı var

seba bankin musterileri kripto varliklardan gelir saglayacak 1

SEBA Bank ayrıca, kurumların merkezi kredi verme ve borçlanmaya ek olarak, staking, veya DeFi yoluyla kazanç elde edebileceklerini de ekledi.

Müşteriler şu anda Polkadot, Tezos ve Cardano’da getiri elde edebiliyor, ancak banka önümüzdeki aylarda daha fazla hisse kanıtı protokolü eklemeyi planladığını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala