bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Schwab Asset Management, Bitcoin Odaklı ETF Başlattı

Schwab Asset Management Bitcoin Odakli ETF Başlatti

Kripto para yatırımcıları şirketlerin her yaptığı anket çalışmasında daha fazla çıkarken sektöre girmek isteyen yatırımcılar da artıyor. Bu noktada kripto yatırımlarını farklı bir açıdan yapmak isteyen yatırımcılar için de yeni ürünler çıkmaya devam ediyor. Son olarak Schwab Asset Management, yatırımcıların talebi üzerine Schwab Crypto Thematic ETF’sini (STCE) piyasaya sürdü.

Schwab Asset Management, Bitcoin Odaklı ETF Başlattı

Scwab Asset Management, Bitcoin Odaklı ETF’ini Piyasaya Sürdü

Kripto para sektöründe en önemli yatırım türlerinden biri de kripto odaklı ETF’ler. SEC her ne kadar son dönemde ETF onayı konusunda sıkı bir tutuculuk sergilese de yeni ürünler piyasa sürülmeye devam ediyor. Son olarak bünyesinde 650 milyar dolarlık varlığı yöneten Scwab Asset Management, Bitcoin odaklı şirketleri kapsayan bir ETF ürününü piyasaya sürdü.

Açılışını 26.34 ile yapan STCE etiketli ETF, yaşanan kripto yükselişi ile birlikte 26.88 dolara kadar çıktı. Şirketin hisse senedi ürün strateji başkanı David Botset, ETF hakkında şu ifadelere yer verdi:

 “Bu çok spekülatif bir yatırım. Ancak, portföylerinde bu varlık kategorisine erişim arayan bazı Schwab yatırımcıları görüyorduk. STCE endeksi, bir şirketin kripto ekosistemiyle olan ilişkisine dayalı olarak değerlerini tanımlaması, seçmesi ve derecelendirmesi bakımından bugün piyasadaki diğer kripto ile ilgili ETF’lerden farklı”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala