bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,026.86 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 591.45 1.30%
solana
Solana (SOL) $ 153.27 6.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517713 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464916 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150271 1.97%

SBI Crypto, Riot Blockchain’e Dava Açtı

sbi crypto riot blockchaine dava acti

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Riot Blockchain’e yeni davalar açılmaya devam ediyor. Son olarak SBI Crypto, Riot Blockchain’e ait olan veri merkezine dolandırıcılık ve ihmal sebebiyle dava açtı.

Riot Blockchain’e Bir Dava Daha

Bitcoin madencilik alanında faaliyet gösteren SBI Crypto, Riot Blockchain’e ait veri merkezi olan Whinstone’un büyük ölçekli madencilik operasyonlarını barındırma kapasitesini sahtekarlıklarla yanlış beyan ettiği gerekçesiyle şirkete dava açtığını ifade etti.

sbi crypto riot blockchaine dava acti 2

SBI Crypto, Riot Blockchain’e ait bir veri merkezi olan Whinstone US’ye büyük ölçekli bir madencilik operasyonuna ev sahipliği yapmaya hazır olduğu nokrasında yanlış beyanlarda bulunduğu ve sonrasında yaşanan gecikmelerle standartların altına kalan hizmet koşulları sebebiyle oluşan milyonlarca dolarlık zararlar sebebiyle dava açtı.

ABD Batı Bölge Mahkemesi’nde açılan davaya göre, SBI Crypto’nun veri merkezine karşı takip ettiği suçlamalar arasında, “dolandırıcılık, sözleşmenin hileli teşviki, ihmalkâr kefalet ve barındırma hizmeti sözleşmesinin ihmali” bulunuyor. Bununla birlikte Riot Blockchain, Mayıs 2021’de Whinstone’u satın aldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala