bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Sandbox CEO’su Hacklenen Twitter Hesabını Geri Aldı

renault korea the sandbox is birligi ile metaversee aciliyorsd

Son dönemde kripto para piyasasının da gelişme kaydetmesi ile bu alandaki hack olayları da artış göstermeye başladı. Son olarak Sandbox CEO’sunun Twitter’ı sözde bir airdrop dolandırıcılığını desteklemek adına hacklenmişti. Sandbox CEO’su Arthur Madrid’in Twitter hesabı dolandırıcılık adına kullanılmak üzere hacklendi. Olayın anlaşılmasının ardından CEO hesabını geri aldı.

Sandbox CEO’sunun Twitter Hesabı Hacklendi

The Sandbox’ın kurucu ortağı ve CEO’su Arthur Madrid, hesabı kurtardıktan sonra Madrid’den yapılan bir gönderiye göre, 26 Mayıs’ta bir Twitter hesabının hacklenmesinin kurbanı oldu. Saldırganın Madrid’in hesabını sahte bir kimlik avı dolandırıcılığını desteklemek için kullandığı iddia edildi.

Madrid’in gönderisinden dört saat önce The Sandbox’ın resmi Twitter hesabı, bir dolandırıcının hesabın kontrolünü ele geçirdiği ve sahte bir SAND jetonu için bir dolandırıcılık kimlik avı bağlantısı tanıttığı konusunda da uyarıda bulundu. Gönderi, bir SAND token airdrop reklamı yapan ve kullanıcıları uygunluğu ve sitede hak talebinde bulunmaya teşvik eden, kullanıcıları resmi olandan farklı bir URL’ye sahip bir web sitesine yönlendiren, iddia edilen dolandırıcılık gönderisinin bir ekran görüntüsünü içeriyordu.

Son olarak Sandbox ekibi, bu olayın gerçekleşmesinin ardından sitenin kapatılması için çalışmalara başlandığını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala