bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

Sam Bankman-Fried, Kendisini Aklamaya Çalışıyor

sam bankman fried kendisini aklamaya calisiyorRTT

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried‘in kefaletle serbest bırakıldıktan kısa bir süre sonra büyük miktarlarda kripto para birimini nakde çevirdiği iddia ediliyor. Zincir üzerindeki bir soruşturmaya göre, SBF’nin ev hapsindeyken Seyşeller’deki bir kripto borsasından 684 bin dolar nakde çevirdiği iddia ediliyor. Bu kez çıkan haberlere göre; Sam Bankman-Fried, FTX dolandırıcılık davasında suçsuz olduğunu savunmaya hazırlanıyor.

Bankman-Fried, FTX Dolandırıcılık Davasında Suçsuz Olduğunu Savunmaya Hazırlanıyor

Sam Bankman-Fried, FTX müşteri mevduatlarını kendi Alameda Araştırma hedge fonunu desteklemek, emlak satın almak ve milyonlarca dolarlık siyasi katkı yapmak için yasa dışı bir şekilde kullanmakla suçlanıyor.

sam bankman fried kendisini aklamaya calisiyorRRF

Hatırlatmak gerekirse Bankman-Fried, yaşadığı ve borsanın bulunduğu Bahamalar’dan geçen ay iade edilmesinin ardından 250 milyon dolarlık bonoyla serbest kaldı.

Bankman-Fried, serbest bırakıldığından beri elektronik izlemeye tabi tutuluyor ve her ikisi de Kaliforniya’daki Stanford Hukuk Fakültesi’nde profesör olan ailesiyle birlikte yaşaması gerekiyor.Massachusetts Teknoloji Enstitüsü mezunu, kara para aklamak ve kampanya finansmanı ihlalleri yapmak da dahil olmak üzere iki adet elektronik dolandırıcılık ve altı komplo suçlamasıyla suçlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala