bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Rusya Ukrayna Savaşı Türkiye Ekonomisini Nasıl Etkiler? 

BTCHaber TV olarak bu hafta Beşiktaş’ta insanlara Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimden ekonomi nasıl etkileniyor? Diye sorduk Saimcan ile sokak röportajımızın bu bölümünde halka bu durumun kripto paralar üzerindeki eskisini soracağız.

Rusya Ukrayna Savaşının Ekonomiye Etkisi

Bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara “Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimden ekonomi nasıl etkileniyor?” diye soru sorduk. Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu:

Bu savaşın özellikle ekonomik açıdan değerlendirdiğimizde doğalgaz ve petrol konusunda ülkemizi global olarak etkileyeceğini düşünüyorum. Bilindiği üzere Rusya’dan belirli bir doğalgaz akışı sağlamaktayız. Ama şu anda Rusya ve Putin’in son açıklamalarına göre etkilenmeyeceğini söylediler. Ama ben etkileneceğini düşünüyorum. Bilindiği üzere şu anda petrolün fiyatı şu anda çok arttı. Yani aslında sadece ülkemizde değil tüm dünyada arttı.

Videomuzda sorularımızı yanıtlayan bir başka kişi ise konu ile ilgili olarak şu şekilde konuştu:

Şimdi özellikle Türkiye’nin Ukrayna ile arasında savunma sanayi konusunda konuşmalarımız var. Üstüne bir de Ukrayna’dan buğday ve doğalgaz alımı yapıyoruz. Yani kısaca bu savaş bizim ülkede hem gıda fiyatlarına hem de enerji fiyatlarına yansıyacak diye düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala