bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,836.03 4.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.33 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 567.38 3.59%
solana
Solana (SOL) $ 141.46 8.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522689 2.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461206 3.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135399 7.20%

Rockstar Eski Başkanından Blockchain Hamlesi

rockstar eski baskanindan blockchain hamlesi

Dünyanın en çok satan oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto V oyununun yapımcısı Leslie Peter Benzies, yeni oyununu duyurdu. Benzies, yeni oyunu için Blockchain deneyimi olan kişileri işe alıyor.

GTA Yapımcısı Yeni Oyununda Blockchain Teknolojisi Kullanabilir

Oyun dünyasının kalbinin attığı Gamescom etkinliğinin açılış gecesinde, Grand Theft Auto serisinin yapımcısı olan ve Rockstar Games’in yan kuruluşu olan Rockstar North’un eski başkanı Leslie Peter Benzies’in yeni oyunu Everywhere duyurulmuştu. Oyunun duyurusunun ardından pek çok kişi oyunda NFT ve Blockchain yeniliklerinin kullanılacağını iddia etmişti. Oyunun geliştiricileri, bu iddiaların ardından açıklama yaptı. Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamada, Everywhere oyununun Blockchain üzerinde kurulmayacağını belirtti ancak geliştiriciler oyunda Blockchain yeniliklerinin olmayacağını belirtti. Konu hakkında açıklama yapan bir topluluk yöneticisi, “Sırf diğer geliştiriciler henüz bir çözüm bulamadıkları için yeni teknolojileri reddetmekten hoşlanmıyoruz.” ifadesini kullandı.

rockstar eski baskanindan blockchain hamlesi 2

Everywhere’in internet sitesine göre oyun, “oyuncuların birbirleriyle ve dijital dünyayla nasıl bağlantı kurduklarını yeniden tanımlayan yepyeni birçok dünyalı oyun deneyiminde oyun oynama, macera, yaratıcılık ve dünya keşfini harmanlıyor” ifadesi kullanılıyor. Twitter kullanıcıları oyunun geliştirici stüdyosu olan Build A Rocket Boy’un kısa bir süre önce “Blockchain ekibinde” bir geliştiriciyi işe aldığını ortaya çıkarttı. İş ilanında AAA oyun geliştirme deneyiminin yanı sıra Blockchain sözleşmelerini uygulama deneyimi için tecrübe sahibi olan bir kişiyi aradığını belirtmiş durumda. Bu iş ilanının dışında stüdyonun en büyük yatırımcılarından birisinin daha önce birkaç web3 şirketine de yatırım yapan Galaxy Interactive’in olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala