bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

Robinhood Crypto’nun İlk COO’su Belli Oldu

robinhood

Ürün Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Christine Brown, şirketin kripto para bölümüne geçiş yapıyor.

Robinhood Markets LLC’nin dijital varlık yan kuruluşu olan Robinhood Crypto, ilk COO’sunu seçti.

Şu anda Robinhood’ın Ürün Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Christine Brown, yeni oluşturulan rolü üstlenecek. Brown, Google ve Udacity ile çalıştıktan sonra 2017’de Robinhood’a katıldı. Brown konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

“Son birkaç yıldır geleneksel finansal altyapı oluşturmaya odaklandım, ancak kripto para birimi ve onun daha açık bir finansal sistem yaratma potansiyeli beni her zaman büyüledi.”

Deneyimli bir ürün ve ürün operasyonları yöneticisi olan Brown, şirketin kripto para bölümün başına geçti. Şirket şu anda yalnızca yedi tokenı müşterilerine sunuyor. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC).

Robinhood bu hamlesiyle sektöre olan ilgisini gözler önüne serdi. Coinbase’in halka açılmasının ardından kripto sektöründeki kurumsal rekabet her geçen gün artıyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala