Robinhood Crypto’nun İlk COO’su Belli Oldu

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ürün Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Christine Brown, şirketin kripto para bölümüne geçiş yapıyor.

Robinhood Markets LLC’nin dijital varlık yan kuruluşu olan Robinhood Crypto, ilk COO’sunu seçti.

Şu anda Robinhood’ın Ürün Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Christine Brown, yeni oluşturulan rolü üstlenecek. Brown, Google ve Udacity ile çalıştıktan sonra 2017’de Robinhood’a katıldı. Brown konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

“Son birkaç yıldır geleneksel finansal altyapı oluşturmaya odaklandım, ancak kripto para birimi ve onun daha açık bir finansal sistem yaratma potansiyeli beni her zaman büyüledi.”

Deneyimli bir ürün ve ürün operasyonları yöneticisi olan Brown, şirketin kripto para bölümün başına geçti. Şirket şu anda yalnızca yedi tokenı müşterilerine sunuyor. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC).

Robinhood bu hamlesiyle sektöre olan ilgisini gözler önüne serdi. Coinbase’in halka açılmasının ardından kripto sektöründeki kurumsal rekabet her geçen gün artıyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

ETF’lerden akan 1,4 milyar dolar BTC’de yükselişi getirdi

Yükselişle özdeşleşen ekim ayı kripto piyasasının geleceğe dair umutlarını yeşertiyor. Kriptonun 15 yılı aşkın tarihinde çoğunlukla yükselişle geçen ve sektör nezdinde ‘uptober’ olarak addedilen ekim ayı, son birkaç günlük yukarı yönlü performansıyla piyasada moralleri yükseltmiş durumda. Dün gece TSİ 02.00’da 68 bin dolar bandının üzerine kadar çıkan ve haber yazım itibarıyla 67 bin 193 dolardan ...

Bağlantıyı kopyala