bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,307.69 1.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.49 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 588.50 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 145.67 3.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525254 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465162 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146807 4.29%

RNDR token’ları Solana’ya taşınabilecek

render

Yapay zeka token’ı Render Network, çekirdek altyapısını Ethereum’dan Solana’ya taşıdı.

Merkezi olmayan bir bilgi işlem ağı olan Render Network, çekirdek altyapısını Ethereum’dan Solana’ya başarıyla yükseltti. RNDR token sahipleri artık tokenlerini Ethereum blokzincirinden Solana blokincirine taşıyabilecekler.

Render Vakfı, hızlı ve başarılı bir yükseltmeyi desteklemek amacıyla yükseltmeyle ilişkili Ethereum’daki kullanıcı transfer ücretlerini sübvanse etmek için 1,14 milyon RNDR’ye kadar hibe tahsis etti. Yükseltme yapan ilk kullanıcılara, 40 milyon ila 220 milyon arasında değişen oranlarda bir puan sistemine dayalı olarak 1,14 milyon RNDR’den bir pay verilecek.

Yükseltme asistanı hibe programı üç ay sürecek ve ardından sahiplerin RNDR tokenlerini Solana blokzincirine taşımak için gaz fiyatlarını ödemeleri gerekecek. Ethereum ve Solana arasındaki varlık transferlerini mümkün kılmak için Render Network Yükseltme Asistanı, Wormhole’un zincirler arası mesajlaşma protokolünü kullanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala