bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,546.03 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,037.81 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 554.30 0.97%
solana
Solana (SOL) $ 140.61 2.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517789 3.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48328 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151517 0.35%

Ripple’dan (XRP) Strike’a “Kopyalama” Suçlaması

xrp

Bitcoin’i (BTC) El Salvador’a getiren ve bunu yaparken Lightning Network kullanan Strike, tüm endüstrisi için bir dönüm noktası olarak görülüyor. Ancak Ripple (XRP) bu konudan farklı düşünüyor.

Ripple’ın geliştirici ilişkileri direktörü Matt Hamilton’ın iddiasına göre Jack Mallers, şirketin ODL çözümünden çeşitli notlar aldı ve bunu kendi uygulamasında kullandı.

ODL çözümü, XRP ile fiat para birimleri arasında köprü kurulmasına olanak tanıyor.

Hamilton’ın iddiasına göre, Strike’ın Bitcoin’i Tether’e (USDT) dönüştürme biçimi, Ripple çözümüne çok benziyor.

“Strike daha sonra Bitcoin’leri alır ve gerçek zamanlı otomatik risk yönetimi ve ticaret altyapısını kullanarak bunları olarak USDT’ye dönüştürür.”

El Salvador’un gayri safi yurtiçi hasılasının yüzde 20’sini havaleler oluşturuyor. Bu nedenle Ripple için El Salvador oldukça kazançlı bir yer olabilir. Ancak ülke Lightning Network’ü zaten benimsemiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala