bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

Ripple’dan, XRP Ledger NFT’leri için 250 Milyon Dolarlık Fon

rippledan xrp ledger nftleri icin 250 milyon dolarlik fon 2

San Francisco merkezli blockchain şirketi Ripple, XRP Ledger’ın sürdürülebilirliği ve NFT alanında yeni fırsatlar açmak için 250 milyon dolarlık bir fon başlattı. Ayrıca; sanatçılar, markalar, ajanslar ve pazaryerleri, XRP Ledger’daki NFT’leri keşfetmek için finansman başvurusunda bulunabilir. Başlatılan bu fon ile paranın yanı sıra, NFT içerik üreticileri de şirketten yaratıcı ve teknik destek alabilir.

NFT’ler, resimlerden videolara, konser biletlerine kadar çeşitli varlıklar için dijital makbuz görevi görerek, bir blok zincirinde depolanan veri birimleri olarak açıklanabilir.

rippledan xrp ledger nftleri icin 250 milyon dolarlik fon

Ripple: XRP Ledger NFT Deneyimi Sunmak İçin Uygun

Ripple’ın İçerik Üretici Fonu’nun lansmanı, şirketin, kullanıcıların dijital öğeler oluşturmasını, satın almasını ve satmasını sağlayan bir NFT pazarı olan Mintable’da Ripple ile güçlerini çoktan birleştirdi.

Ripple, XRP Ledger’ın sadece işlem maliyetlerini azaltmakla kalmayıp aynı zamanda tasarım olarak çevre dostu olması nedeniyle daha iyi bir NFT deneyimi sunmak için uygun olduğuna inanıyor.

Ripple CTO’su David Schwartz, daha önce yayınlanan bir Ripple Drop bölümünde, XRPL’nin yüksek hızı ve düşük ve öngörülebilir işlem ücretleri nedeniyle NFT’ler için ideal olduğunu söylemişti.

Schwatz açıklamasında şu sözlere yer vermişti:

“Ethereum, işlem ücretlerinde çok değişkenlik gösterdi. Bu, iyi bir müşteri deneyimi değil, bazen bir NFT ticareti yapmak çok zor, bazen ise çok kolay”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala