Ripple’dan Coinbase’e: Partiye Hoşgeldin

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC), yüksek faizli kripto ürünü Lend ile ilgili Coinbase’i uyardı. Konuyla ilgili tweet atan Coinbase CEO’su Brian Armstrong, SEC tarafından dava edilmekle tehdit edildiklerini açıklamıştı. Gündem bu haberle çalkalanırken Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da attığı tweet ile konuya dahil oldu. Ripple Coinbase ikilisi aynı yollardan mı geçiyor?

Ripple, Coinbase ve SEC

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un attığı tweeti alıntıladı ve bir gif ile yanıt verdi. Gif’te, Türkçesi, ‘Partiye hoşgeldin’ yazılı bir görsel bulunması dikkat çekti.

SEC’in Coinbase karşı bu hamlesi, ilerleyen dönemde bu tür ürünleri izlemesi ve bunları sunan şirkete dava açması için ilk adım olabilir.

SEC’in uyarısına yanıt olarak, Coinbase Hukuk Görevlisi Paul Grewal topluluğu bu tehdit hakkında bilgilendiren bir blog yazısı kaleme aldı. Aynı zamanda, yönetici, son altı ay içinde SEC ile şirket arasındaki Lend hakkında yapılan tartışmalara değindi.

Ürünü duyurma planları Haziran ayında şekillenmişti. Ancak, SEC o zamandan beri Coinbase’in ürünle devam etmesini engellemeye çalışıyor.

Bir Twitter dizisinde Armstrong, SEC’e karşı hayal kırıklığını ve öfkesini dile getirdi. Yöneticiye göre, tüm çabalara rağmen SEC, kripto politikaları konusunda şeffaf olamadı. Coinbase CEO’su, Ripple’ın SEC’e karşı kendi davasında baştan beri yaptığı aynı noktalara da değindi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hazal Orta

Bitcoin’deki düşüş daha da derinleşir mi?

Kripto piyasasında aşağı yönlü hareketlilik sürüyor. Piyasanın toplam değeri son 24 saatte yüzde 1,91 değer kaybederek 2,13 trilyon dolara gerilerken, yatırımcılarda moraller bozuk. Bitcoin’in (BTC) tarihi boyunca Ekim ayını yükselişle geçirmesi, sektör nezdinde beklentileri neredeyse arşa çıkarmıştı. Ancak ay başından beri tepe taklak aşağıya yuvarlanan BTC fiyatıyla piyasanın manevra alanı sınırlandı. Piyasa değeri bakımından dünyanın ...

Bağlantıyı kopyala