Ripple’a Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse’u Mahkemede Savunacak Yeni Bir Avukat Katıldı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ripple hukuk ekibine SEC davası için yeni bir avukat daha katıldı. Avukat, mahkemede Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’u savunacak. 

SEC davasına ilişkin gelişmeleri paylaşan Ripple avukatı James K. Filan, dava hakkında yeni bir güncelleme paylaştı. Filan’ın attığı tweet’e göre, Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP hukuk firmasından Nicole Tatz Ripple hukuk ekibine Galinghouse’u savunmak için katıldı. 

Anlaşmazlık ve icra hukukuna bakan Tatz, CEO’su Garlinghouse’un çıkarlarını temsil edecek. 

Ripple bünyesine yeni bir avukat katarken, kıdemli dava danışmanı Dugan Bliss ise SEC’den ayrıldı. Bliss, Ripple davasından ayrılmak için mahkemeden izin istedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Dilek Sarı

Crypto.com ile SEC karşı karşıya geldi

ABD’li düzenleyici kurum SEC’nin Crypto.com’a Wells Bildirimi göndermesiyle çarşı pazar karıştı. Kripto borsası, söz konusu bildirim sonrası SEC’ye ve SEC Başkanı Gary Gensler’e dava açtı. Kripto para piyasası pozitif yönlü ilerleyişini sürdürürken, gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Uzun süredir kriptoya yönelik faaliyette bulunmayan SEC, Crypto.com’a Wells Bildirimi göndererek sessizliğini bozdu. Düzenleyici kurum, borsanın faaliyetlerinin yasalara ...

Bağlantıyı kopyala