Ripple (XRP) ve SEC Arasındaki Son Duruşma Gerçekleşti

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ripple (XRP) ve SEC arasındaki dava devam ediyor. Taraflar yeni bir duruşmada karşı karşıya geldiler.

SEC’in duruşma avukatlarından Jorge Tenreiro, Yargıç Sarah Netburn ile gerçekleştirdiği telefn konferansında, Ripple avukatlarınım şirket içeriisnde XRP’nin bir para birimi ve menkul kıymet olabileceğini söylediklerini belirtti:

“Onlar sofistike oyunculardı ve bu amaçla en az 12 hukuk firmasıyla anlaştılar. Ripple’ın sözde kafa karışıklığı, gerçekte söylenene karşı test edilmelidir.”

Tenreiro, sanıkların davaya ruh hallerini fazlasıyla yansıttıklarını ifade etti.

“Savunmalarının bir parçası olarak ruh hallerini de davaya yansıtıyorlar.”

Tenreiro, Ripple’ın avukatlardan aldıkları tavsiyelere uymadıkları takdirde, oyunun sona ereceğini dile getirdi:

“Tavsiye alırlarsa ve uymazlarsa, kaybederler… Avukatları onlara ne söylerse söylesin yine de SEC ile ilgilenmek durumundalar. Bu onların savunmasının sonu anlamına gelir. Kafaları karıştı ve borsalar ne verdiklerini bilmiyoruz.”

Ripple’dan Yanıt

Ripple’ın dava avukatlarından Gregory Rapawy, Ripple’ın almış olduğu tavsiyelerin, savunma konusu olmadığını ifade etti.

“XRP’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığına inanmamız veya inanmamamız önemli değil. Yaptğımız savunma son derece adildir.”

Tenreiro buna yanıt olarak, Ripple’dan olumlu savunmasını gerçi çekmesini istedi.

Rapawy ayrıca, Ripple’ın ayrıcalıklı olmayan dahili belgelerin araştırılmasına direnmediğini ve her iki tarafın dahili belgelerinin de potansiyel olarak adil bildirim savunmasıyla alakalı olduğunun da altını çizdi.

Yargıç Netburn, dava ile ilgili kararı kısa bir süre içerinde açıklayacağını söyledi.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

NEIRO’da şok eden gelişmeler: “İlişkimizi sonlandırdık”

Piyasa yapıcı şirket Gotbit, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda popüler Neiro hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Neiro ekibi, söz konusu açıklamalar sonrası Gotbit ile ilişkilerin sonlandırıldığını açıkladı. Popüler memecoin Neiro, piyasa yapıcı bir şirket ile kurduğu ilişkiler ile gündemde yer edindi. Gotbit, Neiro’nun mevcut konuma gelmesinde pay sahibi olduğunu açıkladı. Gotbit, Neiro’nun başarısının arkasında yatan sebeplere ...

Bağlantıyı kopyala