Ripple ve SEC Davasında Yeni Gelişme

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hakim Sarah Netburn, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’ın lobicilik çabalarıyla ilgili yapmış olduğu belge talebini reddetti.

Yargıç, 15 Haziran’da verdiği kararda Ripple’ın lobicilik çalışmalarının konuyla ilgisiz olduğunu belirterek, önceki duruşunu yineledi.

SEC, Ripple’ın Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu eski başkanı Chris Giancarlo’ya “davada kendisini desteklemesi için” para ödediğini iddia etmişti.

Netburn ayrıca, SEC’in şikayetinin ardından belgelerin üretilmesini zorlama talebini de reddetmişti. Ancak SEC’in bu konuya ilişkin tekrar talepte bulunma hakkı söz konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Faiz indirimleri kripto para yatırım ürünlerine ilgiyi arttırdı

CoinShares’in haftalık raporuna göre kripto para yatırım ürünlerine Fed’in faiz oranlarını düşürmesinin ardından büyük bir ilgi oldu. 15 Eylül ile 21 Eylül tarihleri arasında dijital varlık yatırımları toplamda 321 milyon dolar giriş kaydetti. Bu, art arda ikinci haftada gerçekleşti; ancak önceki haftadaki 436 milyon dolarlık girişe kıyasla bir miktar azalma gösterdi. CoinShares, 23 Eylül tarihli ...

Bağlantıyı kopyala