Ripple, SEC’nin itirazına karşı çıktı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ripple Labs, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun XRP kararını temyize götürme hamlesine itiraz etti.

Şirket, ABD Yargıcı Analisa Torres’ten SEC’nin talebini reddetmesini istedi. Regülatör, karara itiraz edebilmek için Torres’in iznine ihtiyaç duyuyor çünkü verilen karar nihai bir karar değil.

Analisa Torres’in temmuz ayında vermiş olduğu karar, kripto para sektörü tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yaşanan gelişmelerin ardından XRP’nin değerinde önemli bir yükseliş görüldü.

Diğer davalar etkilenebilir

Regülatör, gerçekleştirdiği itirazda, XRP lehine çıkan kararın Binance ve Coinbase’e karşı açılan davaları da etkileyebileceği ifade edildi. SEC, Binance ve Coinbase’e açtığı davanın ardından kripto sektörünün hedefinde yer almıştı.

Terraform davasının yargıcı Jed Rakoff da Analisa Torres’in aldığı karara katılmadığını ifade etti.

Bununla birlikte Ripple, konunun temyize taşınması halinde kurumsal satış konusuna itiraz edeceğini vurguladı. Yargıç Torres, XRP’nin kripto borsalarında satışının bir ihlale sebep olmadığı yönünde karar alırken, varlığın kurumsal müşterilere satışının ise bir menkul kıymet satışı olduğunu söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Bitcoin ETF ihraççısının müşteri verileri sızdırıldı

Spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerini ihraç eden Fidelity, yakın zamanda gerçekleşen bir veri ihlalinde müşterilerine ait kişisel bilgilerin çalındığını doğruladı. Fidelity’den gelen açıklamalara göre, veri ihlali sonucu 77 bin müşterinin kişisel verileri çalındı. 5 trilyon dolarlık varlığı yöneten şirket, müşteri hesaplarının söz konusu veri ihlalinden etkilenmediğini belirtti. Bitcoin ETF ihraççısı mahkemeye başvurdu Varlık yöneticisi Fidelity, ...

Bağlantıyı kopyala