bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,756.81 1.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,029.75 1.70%
bnb
BNB (BNB) $ 584.09 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 148.95 4.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525099 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444223 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151155 3.24%

Ripple CEO’su ETF Beklentileriyle İlgili Yorum Yaptı

ripple ceosu xrp etf beklentileriyle ilgili yorum yapti

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Fox Business’tan Charles Gasparino ile yaptığı röportajda ABD’de XRP ETF’inin piyasaya sürülmesiyle ilgili yorum yaptı. Brad Garlinghouse, SEC’in kasıtlı olarak kazanan ve kaybeden seçtiği düşünüyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

SEC neden kazananları ve kaybedenleri seçiyor?

Ardından eleştirilerine devam eden Garlinghouse, Bitcoin’in büyük güç tüketimine sahip olduğundan da bahsetti. Bu nedenle, Ripple patronuna göre, Bitcoin’e öncelik vermek SEC Başkanı Gary Gensler’in iklim gündemine pek uymuyor. Daha önce, XRP’nin en büyük kripto para biriminden 100.000 kat daha verimli olduğundan bahsetmişti ve yalnızca bir Bitcoin geçişinin 75 galon benzin tükettiğini tahmin ediyordu.    

ripple ceosu xrp etf beklentileriyle ilgili yorum yapti

Ripple CEO’su Endişe Duyuyor

Ayrıca Garlinghouse, Gensler’in ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un düzenleyici statüsü konusundaki sessizliğinden endişe duyuyor. Aynı zamanda ABD’de düzenleyicinin onayını bekleyen çok sayıda Ethereum ETF başvurusu var.

Hatırlatmak gerekirse ilk onaylanmış Bitcoin vadeli ETF’si olan ProShares Bitcoin Strategy ETF, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye hazırlanıyor.   

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala