bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,574.84 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,206.27 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 608.13 2.07%
solana
Solana (SOL) $ 155.46 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545608 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508373 1.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160302 0.14%

Ripple CEO’su SEC ile Bir Şartla Anlaşmaya Açık

ripple ceo sec anlaşmaya varabilir

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse yaptığı bir röportajda XRP hakkında konuştu. XRP konusunda “mutlak kesinlik” olması durumunda Ripple’ın SEC ile anlaşmaya istekli olacağını açıkladı.

“SEC ile ileriye dönük yapıcı bir yol bulabildiğimiz ölçüde, elbette bunu bulmak istiyoruz. İleriye dönük olarak XRP’nin ne olduğu konusunda kesin bir kesinlik olmadıkça, ne zaman karar vereceğine dair bir senaryo yok.

Ripple, piyasayı ve yargıcı XRP’nin faydası hakkında eğitmeye kararlı:  

“XRP’nin nasıl son derece güçlü bir araç olabileceğine dair net bir vizyonumuz var…Kripto topluluğunda ve XRP topluluğunda XRP ile harika şeyler yap8an başka birçok insan var.

Garlinghouse’a göre SEC’in Ethereum (ETH) hakkındaki belirsiz açıklamaları düzenleyicinin kararlarında bir netliğin olmadığını gösteriyor. Ajansın kripto para biriminin menkul kıymetler durumunu geri izlediğini iddia ediyor :     

“Bence netlik eksikliği var ve olmaya devam ediyor.”

ripple sec davasi

Ripple ve SEC Davası Belirsizliğini Koruyor

BTCHaber.com yazarımız Celil Öztürk‘ün yazısında şu ifadelere yer veriyor:

“SEC, 22 Aralık 2020 tarihinde Ripple ve iki yöneticisi Brad Garlinghouse ve Chris Larsen hakkında yasa dışı (kayıt dışı) menkul kıymet satışı gerekçesiyle dava açtı.

Ripple davası yatırımcıların davaya müdahil olma girişimi gibi birçok açıdan ilk olma özelliği taşıyan nitelikleri ve savunma argümanlarında Ethereum ve Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralara da referans verilmesi itibariyle kripto para topluluğu ve ekosistem açısından önemli bir dava olarak önümüzde duruyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala