bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Ripple CEO’su Kyle Roche ile İlgili İddiaları Reddetti

ripple ceosu kyle roche ile ilgi

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CryptoLeaks’in iddialarına yanıt vererek, Roche Freedman LLP’den ABD’li avukat Kyle Roche ile hiç konuşmadığını iddia etti.

Ripple CEO’su Kyle Roche ile İlgili İddialara Yanıt Verdi

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CryptoLeaks’in, düzenleyicilerin dikkatini başka yöne çekmek ve davalarda rakip kripto firmalarını hedef almak için Kyle Roche tarafından yönetilen bir kripto hukuk şirketini finanse ettiği yönündeki iddialarını yalanladı.

Brad Garlinghouse, konu ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Buradaki çok sayıda iddianın geçerliliği hakkında yorum yapamam, ancak kesinlikle Kyle Roche ile hiç tanışmadığımı veya konuşmadığımı (çok daha az yatırım yaptığımı) söyleyebilirim.

CryptoLeaks, hukuk firmasının, XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu söyleyen bir davada Ripple’ı temsil ettiğini iddia ediyor.

Bununla beraber Avalanche’ın arkasındaki isim Ava Labs, son dönemde oldukça büyük bir büyüme politikası izliyor. Özellikle yeni yaptığı iş birlikleri ve ürünler ile dikkatleri üzerinde tutmayı başaran Ava Labs, bu sefer oldukça kötü bir şekilde gündeme geldi. CryptoLeaks tarafından paylaşılan birkaç veril ile birlikte projenin düzenleyiciler ile anlaştığı ve rakiplerine saldırmak için hukuk firmaları ile gizli anlaşmalar yürüttüğü belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala