bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,319.77 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.64 3.95%
bnb
BNB (BNB) $ 576.96 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 166.67 4.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521712 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480586 5.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153067 1.27%

Rfox Token (RFOX) Nedir?

Rfox token RFOX Nedir

Rfox token (RFOX) projesi, her kesimden kullanıcılar için metaverse alanının kullanımını mümkün hale getirecek yenilikçi bir kripto para projesidir. Metaverse ifadesi son zamanlarda kripto para severlerin en sık duyduğu gerçekler arasında yer alıyor. Sanal gerçeklik fikrine dayandırılan metaverse alanı kripto paralarla birleştirilince benzersiz imkan ve olanakları kullanıcılarına sunuyor. Son zamanlarda bu alanda çok sayıda projenin piyasaya sürüldüğünü görüyoruz. Kullanıcılar fırsatı kaçırmamak ya da sunulan imkanlardan faydalanmak için bu platformları kullanmak konusunda adeta birbirleriyle yarışıyor. Rfox token projesi de bu alanda faaliyet vermek için tasarlandı. Bu platformun diğerlerinden farkı, bu alanda lider olmak istemesi. Ayrıca bu liderliğe erişmek için sahip olduğu özellikler de RFOX token projesini farklılaştırıyor. Metaverse alanında yapılan alım satımlar, medya faaliyetleri, oyunculuk ya da burada verilen ödüller Rfox token ile farklı bir boyuta taşınacak. Bu yazı boyunca Rfox token ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para topluluğuna kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılacak kripto para Rfox token hakkında da bazı ilgi çekici verilere bu yazıda yer vereceğiz.

Rfox token projesi, çeşitli piyasalar için başarılı iş modellerini tanımlayan ve uygulayan Güneydoğu Asya merkezli bir blockchain girişimidir. Proje piyasaya girdiği ilk andan itibaren gelişmeye devam etti ve halen de bu gelişme süreci devam ediyor. RedFox Labs, Güneydoğu Asya’da yüksek büyüme gösteren girişimler kurmak, başlatmak ve ölçeklendirmek için çalışmalar yürütüyor. Rfox token projesinin de geliştirici oluşumu olan RedFox Labs temelde e-ticaret, e-medya (e-sporları/oyunları içerir), e-seyahat ve araç çağırma/lojistik gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Bu alanların ortak noktası yüksek oranda tüketici talebine sahip olmaları. Rfox token projesi dijital ekonominin gerçek piyasa potansiyelini ortaya çıkarmak için atılan adımlardan birisini temsil ediyor.

RFOX

Rfox Token (RFOX) Ne Zaman Çıktı?

Rfox token (RFOX) projesi için atılan ilk adımlar 2018 yılına kadar uzanıyor. Bu yılda sektörde sorunlar ve ihtiyaçlar tespit eden girişimci Rfox token ekibi 2019 yılında bunlara cevap niteliğinde bir platform tasarladı. 2020 yılında oyun platformunu başlatan ekip çalışmalarına hızla devam ederek kullanıcılarına benzersiz hizmetler sunmak için hazırlandı. 2021 yılı olmadan platformun işlevsel hale geldiğini ve kullanıcılarının hizmetine sunulduğunu görüyoruz. 2021’de proje için gerçekleştirilen girişimler bir hayli arttı. Sonuç olarak Rfox token projesi bugünkü sahip olduğu konuma erişti. Platform kullanıcılarına kaliteli hizmetler vermek için çalışmalarına devam ediyor. Ekibin gerçekleştirdiği başarılı ortaklıklar neticesinde Rfox token de kendisine yeni kullanım alanları ediniyor. Bunun yanı sıra Rfox token yeni kullanıcılar tarafından da keşfediliyor. Platformda sunulan hizmetler ve bunların detaylarından yazının takip eden kısımlarında bahsetmeye çalışacağız.

Rfox Token (RFOX) Fiyatı Nedir?

Rfox token (RFOX) fiyatı ile ilgili olarak aşağıdaki başlıklar gerekli verileri sağlıyor. Projenin kripto para topluluğuna tanıtılması için ekip başarılı çalışmalara imza atmış. Bir projenin toplulukta tanıtılması için yapılması gereken ilk hamlelerden birisi de tanıtıcı evrak hazırlamaktır. Ekip bu gerçeğin bilinciyle projeyi tüm detaylarıyla ortaya koyacak bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Burada hem platform hem de ekosistemin kripto parası Rfox token’ler hakkında gerekli bilgiler yer alıyor. Buna göre Rfox token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz. Rfox token’lerden piyasada toplamda 2 milyar adet görebileceğiz. Yani bu kripto para sınırlı bir arza sahip. Söz konusu miktarın şimdiye dek %66’sı dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran ise neredeyse 1,31 milyar Rfox token’e karşılık geliyor.

RFOX token

RFOX Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RFOX token [mcryptocoin=”RFOX” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. RFOX token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”RFOX” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. RFOX token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”RFOX” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”RFOX” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

RFOX Token Kaç Dolar?                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RFOX token [mcryptocoin=”RFOX” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle RFOX token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,33 dolarla kaydetti. Bununla birlikte RFOX token yılın en düşük seviyesini ise 0,019 dolarla belirledi.

Rfox Token (RFOX) Nasıl Çalışmaktadır?

Rfox token (RFOX) projesi Ethereum (ETH) ağından faydalanan bir blockchain girişimidir. Ethereum ağında uygulanan token standardı ERC-20, Rfox token’lerin takip ettiği kurallara karşılık geliyor. ERC-20 token’ler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için konu hakkında hazırladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz. Bu kripto para 2020 yılında düzenlenen token satışlarıyla kullanıcılara arz edilmiş. Rfox token’ler bu sayede resmen faaliyetlerine başlamış. Metaverse alanında bir hayli iddialı bir şekilde boy gösteren platform kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına yanıt verecek. Rfox token ekosistemi çok sayıda unsuru içeriyor. Bunların tek tek ve detaylı şekilde projenin web sayfasında yer alan videolardan inceleyebilirsiniz. Biz burada çok zincirli metaverse kripto parası Rfox token’e daha çok odaklandık. Ekosistemde bu kripto paranın haricinde NFT’ler, farklı oyunlar, medya paylaşımları ya da çeşitli finansal olanaklar yer alıyor.

RFOX Token Nedir

Rfox Token (RFOX) Nasıl Satın Alınır?

Rfox token (RFOX) belirli kripto para borsalarından temin edilebilir. Bu borsaların başında Gate.io, KuCoin, Bittrex ya da Liquid gibi isimler yer alıyor. Uzunca bir süredir kullanıcılarına dünya çapında hizmetler veren Bittrex borsasında USDT aracılığıyla RFOX token alınıp satılmasına imkan sağlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala