bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,669.06 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.84 1.90%
bnb
BNB (BNB) $ 555.69 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 141.38 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520847 3.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483805 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 0.39%

Revomon (REVO) Coin Nedir?

Revomon REVO nedir

Revomon (REVO) heyecan verici nitelikte yenilikçi bir oyun platformudur. Revomon platformu inanılmaz derecede kaliteli bir sanal gerçeklik deneyimini NFT’lerin fark yaratan teknolojisiyle birleştiriyor. Revomon ekibi bu birleşimden elde ettiği sinerjiyi sanal dünyada gerçek değerler elde etmek adına kullanıyor. Tüm bu hizmetler elbette güçlü ve yenilikçi teknoloji blockchain sayesinde gündeme gelebiliyor.

Oyun sektörü son zamanlarda kripto paralarla yeni bir boyut kazanıyor diyebiliriz. Sanal gerçeklik gibi teknolojilerin de yardımıyla devasa metaverseler meydana getiriliyor. Bu tür platformlar kendisine her geçen gün yeni kullanıcılar kazanıyor. Kripto para severler oyun dünyasının tutkusuyla buluşuyor ve Revomon gibi yenilikçi platformlar başarılı bir şekilde işlemlerine devam edebiliyor. Revomon ekibi her geçen gün gelişimine hızlı bir şekilde devam eden bu yeni alanı fark ederek böyle bir platform meydana getirdi. Heyecan verici nitelikte bir metaverse olarak kullanıcılarının karşısına çıkan Revomon NFT dünyasını da kapsıyor. Ekibin görüşüne göre gelecekte kullanıcılar oyun içerisinde topladıkları her NFT’nin gerçekten sahibi olabilecek. Bu iddianın oldukça ilgi çekici olduğunu belirtmek gerekiyor. Her bir Revomon bir ERC-721 NFT’si ile değiştirilebiliyor.

REVOMON

Revomon platformu kullanıcılarının kendi kendilerine yönetebilecekleri bir ekosistem haline gelmesini hedefliyor. Merkezsiz otonom organizasyon (DAO) niteliğinde çalışmalarını sürdüren Revomon her bir REVO token sahibinin yönetim sürecine aktif olarak katılımını mümkün hale getirmiş. Anlaşıldığı üzere REVO token’ler platform da kullanılan kripto paralar. Ekibin tasarımına göre her bir REVO token sahibi ekosistem hakkında alınacak her türlü kararda söz sahibi olabilir. Bu da topluluğun platformu gerçekten yönettiği anlamına geliyor. Oylamaya açılan konuların ekosistemin içerikleriyle ve oyunun kendisiyle ilgili olduğunun da altını çizelim. Platformun kullanıcılarına sunduğu hizmetler arasında stake etme ya da madencilik gerçekleştirme gibi imkanlar bulunuyor.

REVO token’leri stake ederek ya da madenciliğine katkıda bulunarak Revomon ekosisteminin daha güvenli bir platform olmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemler gerçekleştirerek platforma katkıda bulunan kullanıcıların kripto paralarla ödüllendirileceğini ifade edebiliriz. Üstelik bu şekilde yatırım yapmayı tercih eden kullanıcıları düzenli bir gelir bekliyor. Oyuncuların oynadıkça kazandığı Revomon ekosistemi sürdürülebilir bir proje olarak kripto para severleri ve oyun tutkunlarını kucaklıyor. Projenin ne kadar etkili olduğuna karar vermekse kullanıcıların kendisine düşüyor.

Revomon (REVO) ne zaman çıktı?

Revomon (REVO) platformu nispeten yeni bir proje olarak ifade edilebilir. REVO token’ler ile ilgili piyasa verileri incelendiğinde bu veriye ulaşabiliyoruz. Öyle ki REVO token’lerin henüz ilk işlem gördüğü tarihin üzerinden bir yıl dahi geçmemiş. Ancak yine de ekip bu kadar kısa bir sürede önemli bir mesafe kat etmeyi başarmışa benziyor. REVO token’ler kullanıcılarına, ekip tarafından düzenlenen bir ICO etkinliği sayesinde ulaştırılmış. Bu etkinlik 12 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilmiş. Ön satışın ise 2 Nisan’da yapıldığı biliniyor. Bu satışlar sonucunda yarım milyon dolara yakın fon elde edilmiş ve REVO token’ler kullanıcılarıyla buluşturulmuş. Satışlarla dolaşıma 4 milyon REVO dahil oldu. Bu da toplam token arzının %4’üne karşılık geliyor.

Revomon (REVO) Fiyatı Nedir?

Revomon (REVO) platformunun kripto parası REVO token’ler ile ilgili en güncel veriler aşağıda yer alan başlıklardan elde edilebilir. Ekip tarafından kripto paranın tanıtımı adına düzenlenen tanıtıcı yazılarda REVO token’lere yönelik birtakım veriler yer alıyor. Bu verilere göre REVO piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilecek. Yani REVO sınırlı arzlı bir kripto para. Bu durumu çeşitli şekillerde yorumlamak mümkün. Şimdiye dek dolaşıma dahil edilen REVO token sayısının ise 25 milyon civarında olduğunu görüyoruz. Bu miktar toplam REVO arzının %25’ina karşılık geliyor.

REVO token

Revomon Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REVO token 2,83 TL TL’den işlem görüyor. REVO token fiyatı son 24 saat içerisinde -7.72% değişim gösterdi. REVO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 104,512 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,906,462 dolar seviyesinde.


Revomon Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REVO token $ 0.087198 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle REVO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,15 dolarla kaydetti. Bununla birlikte REVO token yılın en düşük seviyesini ise 0,066 dolarla belirledi.


Revomon (REVO) Nasıl Çalışmaktadır?

Revomon (REVO) platformu Unity adı verilen bir oyun geliştirme motoruyla inşa edildi. C# yazılım geliştirme koduyla yazılan platform Visual Studio entegrasyonuna da sahip. Platformun düşük enerjili cihazlarda etkili şekilde çalışabilmesi mümkün. Bununla beraber Revomon topluluğunun geniş bir kitleye yani topluluğa sahip olduğunu görüyoruz. Platform kullanıcılarına stake etme hizmetinden madenciliğe uzanan imkanlar veriyor. Oynadıkça kazandıran bir yapıya sahip olan Revomon bu sayede ekosistemin dinamik ve sürdürülebilir olmasını da temin etmiş. REVO token’lerin sınırlı arzlı olması da bu kripto paranın hanesine bir artı olarak yansıtılabilir.

REVO nedir

Revomon (REVO) Nasıl Satın Alınır?

Revomon (REVO) platformunun kripto parası REVO token’ler belirli kripto para borsaları üzerinden temin edilebilir. Bu borsalara örnek vermek gerekirse Uniswap ve Gate.io platformlarından söz edebiliriz. Bu isimlerin yanı sıra PancakeSwap, XT.com, CoinTiger ya da DODO BSC ile ZT gibi borsalar da REVO işlemleri sunuyor. USDT ile Gate.io üzerinden bu token’i almak mümkün. Elbette diğer platformlarda sunulan farklı işlem çiftlerini de kullanmak kullanıcıların tercihine kalıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala